Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , mám jeden nevšední dotaz . Zajímá mě , kde se dá sehnat peří . Nemám na mysli peří ze slepice a ani z jiné drůbeže , ale napříkald ze sovy , havrana , vrány a nebo z krkavce . V žádném případě to nechci sehnat tak , že by se u toho nějak týrali zvířata . Chci vědět , zdali neznáte někoho , kdo má napříkald doma sovu , které sem tam vypadně nějaké to pírko , popřípadě , zdali neznáte někoho , kdo by měl havrana , krkavce a nebo vránu . Například někdo ze zoo a podobně . Děkuji a přeji krásný den , plný úspěchů . S pozdravem a přáním hezkého prožití Vánoc , Jiří
Bylo lepší napsat ptačí pírka.
Už jsem vám chtěla nabídnout peřiny. Mám nové a nikdo je nechce.
Určitě v Záchranné stanici zvířat. Je jich dost na našem území. Stejně tak ve Stanicích mladých přírodovědců. Zavolám, poprosím, aby pírka schovávali. Jednou si pro ně přijedu a dám jim za tu službu nějaké krmení, třeba nějaké granule pro ježky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.