Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojisteni psa

Od: rocky666 odpovědí: 4 změna:
Ahoj vsem mam na vas dotaz mate nekdo pojisteni na psa proti urazu atd... Jak se ted furt reklamuje. Myslite si ze to je dobry dekuju vsem za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dcera má franc. Buldočka a bez pojistky by už byla v háji. To plemeno je kasička na prachy. Divím se že jim ho pojišťovna vůbec pojistila. Jestli máš hluboko do žlabu a nějaké plemeno co není tak přešlechtěné tak ti stačí rozšířit pojištění domácnosti o pojistku na škody způsobené zvířetem za pár korun ale jestli máš plemeno náchylné k chorobám tak bych o pojištění zvířete samotného uvažoval.
rocky666
hodnocení

Staffbullika mame 3mesicniho
Hlavně si při sjednávání pojistky přečti pořádně limity pojištění a výjimky z plnění. To ale platí u každé pojistky.

liska5
hodnocení

1x

Když náš pes potrhal sousedům plot, tak jsem využila Pojištění odpovědnosti za škodu. Stačilo prohlášení souseda a moje doložené fotkama. Ale samotného psa jsem pojištěného neměla. Myslím, že když mi zdrhl a porazilo ho auto, že by mne ani pojišťovna neodškodnila, protože nemusel překonat žádnou překážku. On žil až moc svobodně, což se mu jednoho dne vymstilo. Ve 14 letech už neslyšel, že za ním něco jede...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]