Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jak starý je váš pejsek? Toto vnímám jako velký problém, plena pro psa snad nebude stát méně než pro osoby inkontinencí postižené a to je 30-40kč. Mít já pejska s těmito problémy, řeším to uspáním zvířete, věřte mi sice ztráta kamaráda bolí ale myslím, že ani pes s těmito problémy o živoření nestojí. Co na to veterinář?
AUTHANASIE by byla pro spoustu lidí výhra, já jich dost znám a patřím mezi ně. Euthanasie pro zvíře na štěstí je, umím počítat co stojí léčení zvířete, jaký je jeho věk a kondice, uklízet doma bobky a moč to ani náhodou a můžu to zvíře milovat sebev víc. Nechávala jsem uspat 2 mazlíčky a ukrátila trápení jejich i celé rodiny. Zkuste se zamyslet!
Má poslední věta je: CO na to veterinář? Ten můj mi zatím vždy poradil, něco se léčit dá, něco ne. Nešla jsem psa nechat uspat, vše bylo po zralé úvaze a šeltii jsme 3x donesli zpět domů, že to zkusíme. Bylo to trápení pro všechny. Já nejsem Herodes, jen realista s rozumem.
Dejte si třeba na seznamu - plenky pro psa - a vyjedou vám odkazy, např. spokojenypes.cz/... a další, tam si určitě vyberete, nejspíš byste i sehnala v některém zverimexu. Není problém, aby vám pejsek dělal ještě dlouho radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.