Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potkaní samičky

Od: natalie0000* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, měla bych dotaz. Omlouvám se, jestli můj dotaz vyzní hloupě. Mám půl roku potkaní samice. Poslední dobou jsem u nich zpozorovala vážně podivnou věc. Vždy se jen tak hašteřily, ale teď když se na sebe vrhnou, jedna z nich leze na druhou zezadu. Opravdu to vypadá, jakoby se chtěla pářit. Mám už třetí pár samic a tohle jsem nikdy neviděla. Nevím zda je možné, že by to nějakým způsobem mohl být sameček, to by šlo moc dobře poznat. Nevím na koho se v této době obrátit, tak se kdyžtak omlouvám. Máte podobné zkušenosti, nebo nevíte o co by se mělo jednat? Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
To je příroda. Dělají to i třeba králíci nebo i psi. Jednak vědci tvrdí, že i mezi zvířaty se prokazatelně objevují homosexuální jedinci ( i když v tom spojení se zvířaty má to Homo docela paradoxní význam) a druhak je to mezi zvířaty i projev dominance. Jedna ukazuje že má doma navrch. Kdybych chtěl zůstat u těch paradoxů, tak řeknu že jedna ukazuje, že má větší koule než ta druhá :)
natalie0000*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď

hodnocení

0x

Já bych řekla, že jim chybí samec + jedna je prostě dominantnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]