Dnes jsem se byla podívat na krávy v Naší vesnici. Přišly ke mně až k ohradníku. Jedna kráva však na mě několikrát kývla hlavou. Já jsem raději udělala krok vzad, kdyby to náhodou bylo gesto ve smyslu "jdi pryč", atd. Co to tedy přesně znamená, prosím?
Takže mi to vysvětlila zootechnička. Trefila jste na vůdčí krávu, která kýváním hlavy nasávala váš pach a tak zjišťovala jestli váš pach zná a nejste nebezpečná pro stádo.
Mě kdysy když sem jel z prace a cestou ve tme na poslední chvíli spatřil stado neosvětlených krav jdoucích po silnici stejným směrem a po ukrutné brzdě na ktere sem stal celou svou vahou za jekotu me přítelkyně neb sem jel ve favoritu cca 110km rychlostí a zastavil častečně mezi nima v zadní řadě jedna z nich zakývala položila hlavu na čelní sklo a dlouze zabučela Přeložil sem si to takto cituji: Dík vole žes nás krávy nesundal Pak zvedla hlavu a s celím stádem dál pokračovala ve své silniční misi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.