Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka odmítá nové kotě v rodině

Od: tammy odpovědí: 5 změna:

dobrý den, mame problem, mame asi rok a pul starou britskou modrou kocicku, dneska jsme si prinesli kotatko - nalezence. Kote ma tak 6 týdnů. Starsi kocka ale odmita novacka prijmout, je porad v roho pokoje a prska na nas, syci a je naprosto nevyzpytatelna. Muzete pridat rady, typy, jak s asociaci? diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrat*
hodnocení

2x

Dobry den, toho se vubec nedeste. Ja mam kocky jako andilkky, ale to jste je nevidela ten prvni tyden... to byl horor! *sok* mela jsem prvni kocicku a dovezla si k ni kocourka a byla jsem si jista,ze budou kamaradi, protoze oba jsou moc hodni. Kdyz jsem je dala k sobe tak jsem byla v soku a vystrasena stejne jako ty kocky, bala jsem se ze se budou nenavidet porad! Nesnesly byt ani na jednom patre, proste to byly soky pro vsechny. Jedna kocka vrcela v obyvaku a druha prskala v jinem patre v pokoji. Asi tyden spaly oddelene a pak se to krucek po krucku zlepsovalo. Ovsem stalo to nervy a usili kocky i me. Pak si zvykly. Poridila jsem si dalsi kotatko a zase to zacalo nanovo. Tentokrat na sebe vrcely vsechny tri kocky uz i ty dve co byly kamaradi, opet jsem se jich nemohla ani dotknout, byly vztekle. A zase si casem zvykly a tak je to u kazde kocky. Nekdy to trva tyden a nekdy pul roku. Nebojte se toho, ony si musi zvyknout nic jineho jim nezbyva! Jen je to nekdy narocnejsi, prave u tech starsich kocicek, ktere zily sami a najednou se musi delit o sve teritorium. Jedina ucina rada pro VAs je byt trpeliva. Ja jsem treba s kockama sedela v jedne mistnosti, kazdy v jednom koute a nikdo se ani nehnul jen se miciny pozorovaly a to je take dobre, protoze i tak se seznamuju a vi ze se nemusi jine kocky bat. Uvidite ze brzy mi date za pravdu a z kocicek bude bezva nerozlucna dvojka. Hodne stesti

martina30*
hodnocení

1x

Nechte je pár dní ,aby si na sebe zvykla,ale asi určitě nedoporučuji je nechávat o samotě spolu.Věnovat se hodně starší kočce a nenutit kočku,aby se seznámila,nechte ji čas.

hodnocení

0x

A taky jí dávat ve všem přednost. ;) Musí vědět, že "nespadla z lopatky". Používat pěkný tón a moc se mezi ně neplést. Ujasní si vztahy samy. Neokřikovat. *hej*

nikolisek5*
hodnocení

0x

No napred ji nech aby si zvykla a potom si ji zkus ochocit . A at ji ta stara kocka neotravuje! Toby se nemusela ochocit vubec ...

papaja*
hodnocení

0x

dobry den nebojte se zvyknou si na sebe chce to cas a take musite svoji pozornost venovat oboum stejne ,aby starsi kocka nemela pocit,ze ji zanedbavate ja mam doma 2 kocky,ktery na sebe byly ze zacatku taky zly a zvykly si ted jsem k nim poridila jeste psa a taky se snesou s kocourem spolu spi v jednom pelechu akorat ,kdyz pohladim jednoho ,musim pohladit vsechny strasne na sebe zarli*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]