Mám andulky samec cca 3 roky samice cca 1rok stáří samice ho nenechá v klidu odhání ho například od jídla tím že ho začne ihned klovat když je pustím po bytě a udělají 2 tři kola po místnosti pak přistanou většinou na garnyzi třeba půl metru od sebe tak ona hned jde k němu a vyhání ho
O samičkách je známo, že jsou více agresivní. A stejně jako u jiných zvířat (lidi nevyjímaje), ne každý pár si sedne. Ovšem je hašteření a hašteření. Já mám třeba dva kloučky, sourozence. A i ti se hašteří. Když je jeden na lepším místě, druhý mu jde po nohách a štípou se a kopou jak koně. Ale vše jen v dobrém. Asi jako malé děti, když se dohadují, které bude sedět v autobuse u okna. Krmítka mají dvě, protože oba žerou ve stejný čas, u jednoho by se zase hádali. A jak spolu jinak vychází ti vaši? Hrají si někdy? Brebentí a pokřikují na sebe? M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.