Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek proti blechám

Od: helwn odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s přípravekem proti blechám Arpalit Neo. Pes od souseda se kterým jsme byli k kontaktu má blechy a můj pes se mi (alespoň mi to tak připadalo) začal více drbat a tak jsem mu raději na doporučení preventivně koupila tento přípravek a aplikovala ho na něj. Pes se ale tak trochu začal čistit po nanesení (olizovaní a tak) do ted jsem ho hlídala aby to nedělal ale ted se bojím jít spát, aby se nepřiotrávil nebo tak něco. Co byste mi radili?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanaka
hodnocení

2x

Nemusíte se vůbec bát...tyto přípravky fungují na principu znehybnění parazita a to ho následně usmrtí. Na zvíře to nemá žádný vliv. Podobné přípravky aplikujeme i na kočku a ta si to podle mě olíže komplet celé a nikdy žádný problém nebyl...takže můžete být v klidu ;)

hodnocení

0x

Arpalit pre psy a mačky je tu ešte z čias socializmu. Ja ho používam už cez 30 rokov. Zaberá rýchlo a nezbadal som žiadné vedľajšie účinky. Na trhu je ako sprej alebo s mechnickým rozstrekovačom. Striekať je potrebné proti srsti pre čo najlepší účinok.

hodnocení

0x

Kupuji psovi na jednorázově tabletu cca 200kc a má ji na měsíc,funguje.Nebo potom obojek za cca 800-900kc a na půl roku i déle je klid.Nemá cenu kupovat ale levnější obojky,jsou uplně k ničemu,alespon já mám pocit,že jsem vyhodila peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]