Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je toto štěnice?

Od: matyas* odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ano, je to štěnice. *plac*

U té první fotky bych si nebyl jist, u druhé stoprocentní souhlas.

matyas*
Děkuji moc za odpověď. Zvláštní je že jsem ji našel v chodbě asi ve 4 ráno (ten čas chápu). Když jsem prohledával být tak jsem kupodivu žádnou jinou nenašel. Dnes večer budu mít oči na pozoru. Pokud by se nic nenašlo ... Je možné že by jsem měl v bytě pouze jednu? Nebo to znamená že bude nejspíše někde jejich sídlo?

Je možné, že právě přicestovala z nějakého sousedního bytu. Štěnice se šíří z přeplněných hnízd, když sexuální útoky nadržených samců překročí únosnou mez. Štěničí kopulace je bolestivý invazivní proces. V takové případě už byste mohl mít někde nakladená vajíčka.

Taky jste si mohl přínést jednu izolovanou štěnici z nějakého hotelu, kde jste v poslední době byl.

Rozhodně doporučuju prohledat postel, matraci, ložní prádlo, posvítit do všech záhybů a zákoutí dobrým silným světlem, tam nejčastěji bývají.

chutovka
hodnocení

0x

Pokud ji po té stěně rozmáznete a bude černá jakoby krev, tak to je štěnice /napitá krve/. Z těch fotek to ale až tak jisté není.

Jinak, hmyz na stěně přiklopte příště skleničkou a podstrčte papírem, opatrně lze ze stěny odebrat a zlikvidovat někde, kde si nezaselete stěnu. Takhle to dělám s pavoukem a odnáším do garáže.

Pokud tedy jste na toto připraven, někdy člověk jedná rychle a pudově. Ovšem těch štěňátek tam možná bude více.

Jinak lze i vyluxovat, komáry tak likviduji běžně i když máme sítě a moc jich tedy už nebývá.

matyas*
Děkuju za odpověď . No byly 4 hodiny ráno a já mám chřipku takže jsem nějak moc nepřemýšlel zda si uspinim zeď nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]