Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jakém eshopu kupujete krmení pro kočku?

Od: lada1® odpovědí: 7 změna:

Na jakém eshopu kupujete krmení pro kočku?Chtěli bychom Brit a Ontário a Purina One.Máme roční kočičku.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

3x
Za tu cenu jsou tedy kvalitnejsi granule. Osobne na zoohitu, protoze nase kocka ma alergii a je problem sehnat neco co muze a bude to zrat, tam maji tri znacky co muze.

hodnocení

3x

Taky zoohit, i když jsou to konzervičky. Dávám jim zrát maso, dělám takové balíčky, dam do mrazaku a když náhodou zapomenu rozmrazit, mám co nabídnout.

pepeek
hodnocení

3x
Na zoohitu nakupuji přes 4 roky a nikdy nebyl problém.

hodnocení

0x

Já tam kupuji Optima Nova pro kastrované kočky. 8 kg. za 999,- píšou že obsahuje 75 % masa. Např Brit má 40-50 %.Naše Sára už ani nic jiného baštit nechce.Hold je to tvrdohlavá britka ;) Nákupy jsou vždy bez problémů už několik let.

doplněno 24.10.20 23:09:

Rovněž na Zoohitu;)

lidus*
hodnocení

0x

Zoohit, všechno-granule, kapsičky, konzervy, písek do toalety a nakonec i toaletu a škrabadlo, i dvířka pro kočkya dvířka slepicím. Kvalita, rychlost, bez problémů už 6 let.

senior
hodnocení

0x

Pryč od politiky ke kočičkám.

Přidávám se, také nakupuji na Zoohitu. A je nás, jak vidím dost.

Předposlední objednávku jsem provedla na ,,Spokojenypes,, a objednala jsem granule Brit, konzervičky obyčejné Brit a salámek Brit. Bohužel, kočka mazlík domácí toto vše odmítá a vším pohrdla. Konzervičky dražší Brit Care ze začátku jedly, ale nyní už jenom čichnou a přitom to jsou kvalitní, že bych je snědla i já. Všechno co zbyde postupně dávám ven, venkovním kočkám, které to z velikého hladu baští. V noci se na zbytcích přiživí 4 ježci. Na ,,Spokojeném psu,, koupíte pamlsek Ontario bitsy v hranaté krabičce, třeba sýrové, za asi nejlepší cenu.

Možná, že Brit byl ze začátku chutný, nyní už ho nekoupím. Zoohit ho ale nemá v nabídce.

Mě koči bere Roayl Canin i když jsem zkoušela jiné druhy, musela jsem se k němu vrátit.

Na Zoohitu kupuji i masové tyčinky, jogurty, pudinky, bohužel i Felixe, nyní jsem dostala Gurmet, Whiskas, Sheba tak i tyhle nedoporučované supermarketové mají v oblibě. V Bille kupuji Zooroyal - hovězí s krůtím a špenátem. Jinak jim dávám přemražené syrové maso, případně uvařím křídla, kostry s ovesnými vločkami a nastrouhanou mrkví, občas Lipánek bezlaktózový a občas si lízne tučného tvarohu, či smetánky.

Pro venkovní kupuji v Zoohit třeba Smilla konzervy s masem, prostě co je v akci., někdy Carny, Bozitu /ty v terapacku se už zhoršili/, Marp granule také moc nechtěly, .

Kočkám se nemá moc měnit značka, ale pokud už něco dlouho baští, tak to po nějaké době už moc nechtějí, tak se opět něco nabídne jiného.

Zkoušeli jsme i granule značky Hills, když měla druhá kočka zdravotní problémy /žloutenka/, ty celkem žraly. Konzervičky + mističky Hills od veterináře ale ne.

Tady jsou stránky o krmení. Granule nedoporučují, kvůli nízkému obsahu vody.

kociciradce.cz/...

Musím říci, že ty moje kočky milují vyvařenou polívku z těch křidýlek, nebo kostřiček, ta polévka zmizí první. Kočky totiž pijí velice málo a později se jim to negativně projeví na ledvinách.

Jo, a začínali jsme na ,,Pytel granulí,, jejich značkové granule, byly tenkrát z Itálie, ale už si nepamatuji, jak se jmenovaly. Ale podíl masa v nich klesl, tak to potom nějak ani nechtěly, ale krmila jsem s nimi asi rok. Koukám na recenze a lidé s tímto obchodem nějak nejsou spokojeni.

horvy
hodnocení

0x

Koukám, že Zoohit je populární. Také tam nakupujeme konzervy i granule, teď i slunečnici pro ptáky do krmítek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]