Nejste přihlášen/a.
Na jakém eshopu kupujete krmení pro kočku?Chtěli bychom Brit a Ontário a Purina One.Máme roční kočičku.
Já tam kupuji Optima Nova pro kastrované kočky. 8 kg. za 999,- píšou že obsahuje 75 % masa. Např Brit má 40-50 %.Naše Sára už ani nic jiného baštit nechce.Hold je to tvrdohlavá britka Nákupy jsou vždy bez problémů už několik let.
Rovněž na Zoohitu
Pryč od politiky ke kočičkám.
Přidávám se, také nakupuji na Zoohitu. A je nás, jak vidím dost.
Předposlední objednávku jsem provedla na ,,Spokojenypes,, a objednala jsem granule Brit, konzervičky obyčejné Brit a salámek Brit. Bohužel, kočka mazlík domácí toto vše odmítá a vším pohrdla. Konzervičky dražší Brit Care ze začátku jedly, ale nyní už jenom čichnou a přitom to jsou kvalitní, že bych je snědla i já. Všechno co zbyde postupně dávám ven, venkovním kočkám, které to z velikého hladu baští. V noci se na zbytcích přiživí 4 ježci. Na ,,Spokojeném psu,, koupíte pamlsek Ontario bitsy v hranaté krabičce, třeba sýrové, za asi nejlepší cenu.
Možná, že Brit byl ze začátku chutný, nyní už ho nekoupím. Zoohit ho ale nemá v nabídce.
Mě koči bere Roayl Canin i když jsem zkoušela jiné druhy, musela jsem se k němu vrátit.
Na Zoohitu kupuji i masové tyčinky, jogurty, pudinky, bohužel i Felixe, nyní jsem dostala Gurmet, Whiskas, Sheba tak i tyhle nedoporučované supermarketové mají v oblibě. V Bille kupuji Zooroyal - hovězí s krůtím a špenátem. Jinak jim dávám přemražené syrové maso, případně uvařím křídla, kostry s ovesnými vločkami a nastrouhanou mrkví, občas Lipánek bezlaktózový a občas si lízne tučného tvarohu, či smetánky.
Pro venkovní kupuji v Zoohit třeba Smilla konzervy s masem, prostě co je v akci., někdy Carny, Bozitu /ty v terapacku se už zhoršili/, Marp granule také moc nechtěly, .
Kočkám se nemá moc měnit značka, ale pokud už něco dlouho baští, tak to po nějaké době už moc nechtějí, tak se opět něco nabídne jiného.
Zkoušeli jsme i granule značky Hills, když měla druhá kočka zdravotní problémy /žloutenka/, ty celkem žraly. Konzervičky + mističky Hills od veterináře ale ne.
Tady jsou stránky o krmení. Granule nedoporučují, kvůli nízkému obsahu vody.
Musím říci, že ty moje kočky milují vyvařenou polívku z těch křidýlek, nebo kostřiček, ta polévka zmizí první. Kočky totiž pijí velice málo a později se jim to negativně projeví na ledvinách.
Jo, a začínali jsme na ,,Pytel granulí,, jejich značkové granule, byly tenkrát z Itálie, ale už si nepamatuji, jak se jmenovaly. Ale podíl masa v nich klesl, tak to potom nějak ani nechtěly, ale krmila jsem s nimi asi rok. Koukám na recenze a lidé s tímto obchodem nějak nejsou spokojeni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.