Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

50kg pes snědl tak třetinu pekařského droždí

Od: neco odpovědí: 5 změna:
Zdravím, můj pes se nějak vloudil k našemu droždí, je to taková ta malá kostička.. Snědl toho tak max. Třetinu a já nevím jestli je to ještě v pohodě nebo jestli mu to nějak uškodí..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

9x

Padesátikilový pes, cca třetina 42 g kostičky droždí, nemyslím, že by cokoli hrozilo.

hodnocení

4x
Pekařské kvasnice mohou psovi:vyvolat velkou bolest žaludkuzvětšit objem žaludku několikrát než je jeho běžná velikostvyvolat průjemzpůsobit akutní zažívací potížePokud pes droždí pozře, nikdy ho nenechávejte o samotě. Mějte ho alespoň tři hodiny od pozření kvasnic pod dozorem a v případě obtíží vyrazte neprodleně k veterináři. ocasci.cz/...
neco
hodnocení

To už jsem četl myslel jsem spíš kolik toho droždí škodí a to nikde není napsané

Ano, množství není nikde psané. Ale i kdyby Vám tu někdo napsal, že jeho psovi po takovém množství nic nebylo, spolehnout se na to nemůžete. Jedině pozorovat psa a v případě potíží volat hned na veterinu.

wanesa*
hodnocení

0x

Pejskovi chybí vitamín B.Tak si ho dodal sám.Normálně se kupuji pro kočky i psy pangamin tablety,je to vlastně droždí v tabletách,mají to v každé lékárně a má se to přidávat psům a kočkám do granulí.Moje kočky dostávají tak cca 6 tablet denně.Někdy si je vyberou z granulí hned,někdy až za týden.Nevím,co by se mělo pejskovi stát.

eshop.yoggies.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]