Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouka - štěnice?

Od: luciespal odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, moc, prosím o radu. Nevíte, co to je ta brouka? Našla jsem v ložnici. Může to být štěnice? Brouk je vyfocený přes lupu, v reálu má cca 4mm - viz poslední foto. Děkuji za radu Lucka
Co je to za brouka - štěnice?
Co je to za brouka - štěnice? #2
Co je to za brouka - štěnice? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Štěnice to není. Podle mne rybenka (zabitá, rozdrcená). Celkem běžný hmyz v domácnosti.

luciespal
hodnocení

A kouše? Ptám se proto, že jsme v srpnu přijeli z dovolené a cca za dva dny se nám začaly dělat štípance... dle lékařky na kožním od štěnic... tak jsme s hrůzou čekali, zda jsme si je přivezli domů... manžel měl během posledních tří týdnů každý 3-4 den dva štípance, tak jsme si pozvali odborníka na vystříkání a teď pozoruji jestli něco najdu... no a dnes jsem našla tohoto brouka... už se z toho snad zblázním... je to pro mě velký nápor na nervy... mám ráda čistotu a teď toto :(
floro*
Ono by to chtělo ale pořádně fotky a ne takové tmavě neostré cosi. Úplně v základu, fotit za světla, dobře osvětlený objekt, třeba ve dne na parapetu a kliknutím na obrazovku telefonu na objekt zaostřit.

hodnocení

0x

Porovnej živé s obrázkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]