Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený holub

Od: vanda* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Už skoro měsíc se u nás na okně(Hlučín, okr. Opava) zdržuje tento holub. Má kroužky. Každý den někam odletí a zase se k večeru vrátí na noc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli dokážete přečíst číslo na kroužku, můžete se zkusit mrknout na odkaz níže, jestli ho někdo nehledá.

postovniholub.cz/...

Případně ho na stejných stránkách nahlásit, ale to je spíš pro majitele... I když věřím, že i takto to někdo ocení.

postovniholub.cz/...

Bohužel. Až na výjimky holubáři takového soutěžního holuba který nesplnil svůj účel a nevrátil se domů, odepíšou a nestojí jim za to si pro něj přijet. Psal jsem Polákovi který to k nám měl jen asi 40 km že podle kroužku má u nás holuba a nestálo mu to ani za odpověď. Natož za benzín.
pb®
Se nedivte, za benzín by dal víc jak za holuba, navíc každý rok se mu líhnou další, podle počtu chovných párů. Když se neumí vrátit domů, není to dobrý pošťák.

wanesa*
hodnocení

1x

U nás se také přede dvěmi lety zabydlel holub s kroužkem .Už na první pohled se lišil od normálních holubů.U mě na balkoně zůstával několik dní,protože tam mám sítě pro kočky a jak jsem se dověděla od chovatelů holubů,tak jim to připomíná voliéru.Dávala jsem mu denně vodu a krmení.Rady jsem dostala na ifauna.cz,také jsme našli majitele z Německa,ten říkal,že pouze odpočívá po dlouhém letu a je pravda ,že potom zmizel a vrátil se zpět k chovateli.

liska5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]