Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožní problém u morčátka

Od: jikiakovehohol odpovědí: 5 změna:

Pěknou neděli, ráda bych od Vás slyšela nějakou radu. Dnes jsem si všimla u mého morčátka takového holého místa. Nevíte o co jde? přikládm foto

Kožní problém u morčátka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chybí fotka. Nejsou to roztoči, kdy vypadávají chloupky a zůstavají hladká kulatá místa na kůži?

doplněno 20.09.20 16:49:

vidím správně nějaké stroupky v srsti? Roztoči.

doplněno 20.09.20 20:46:

Mělo by se to přeléčit u veterináře. Navíc tito roztoči jsou přenosní na člověka, dostanou se do vlasů a je problém o:(( Bohužel jsem se s tím setkala.

jiki*
Má, ale jenom pár a malinké. Nevypadá, že by ho to bolelo nebo tak
jiki*
hodnocení

Děkuji za odpoveď, netším, kde k nim přišel. Způsobuje to nějaké opravdu vážné problémy u nás, lidí? A dá se nějak léčit i doma?

U lidí se vytváří strupy, velmi to svědí, loupe a při škrábání zůstávají krvavé flíčky ve vlasech. Velmi nepříjemné. Zajděte si k veterináři dříve než se Vám roztoči rozlezou po bytě. Morče nepouštějte ven z jeho klece.

jiki*
Děkuju moc. Pokusím se nějakou veterinu sehnat. Docela mě to znepokojilo, tak snad se to podchyti včas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]