Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznam ze kocicka bude rodit?

Od: janika36 odpovědí: 6 změna:

Dobry den nase kocicka zije jen v byte,dnes je to 60.den kdy jsme s ni odjeli od kocourka vycetla jsem ze termin porodu je 60-65den,prosim vas jak poznam, ze kocicka bude rodit?Posledni dny jen lezi moc se nehybe,a zda se mi ze ma nalite struky,a porad abnormalne basti:) nachystala jsem ji pelisek porodnici ale moc se ji v nem nelibi:(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ona se pudově bude snažit porodit v úkrytu. Dejte jí tedy pelíšek mimo provozní prostory bytu. Obvykle rodí během noci, spíše po půlnoci. Pomoc nepotřebuje. Dejte jí jen do blízkosti dostatek vody, bude mít žízeň. A hlavně jí zajistěte klid!

myse*
hodnocení

3x

kočina přestane žrát, nechte jí ale jídlo k dispozici a hlavně vodu! může to být každým dnem... hlavně ji nechte v klidu, když někam zaleze, tak ji nehledejte...

váš pelíšek pravděpodobně vevyužije ale najde si jiný - někde schovaná v klidu. U porodu ji pokud možno nerušte, všechno zvládne sama. I potom je lepší ji moc nerušit, jinak bude koťata pořád stěhovat...

martina30*
hodnocení

2x

Jak píše Strejc...nechte ji v klidu.Počítejte ,že během 5 dnů porodí a určitě si poradí sama,akorát ji už moc nekrmte(myslím nepřecpávat).Pokud máte o kočku starost na dlouho se nevzdalujte z domu a nebo se střídejte,ale nestresujte ji a nechte v klidu a myslím,že také bude rodit večer.

hodnocení

0x

Jak dopadl porod? Fotečka by nebyla? *hi*

janika36
hodnocení

Dobry den, den porodu jsme spatne spocitali*hi* 60.to bylo 1.6.,kdy jsme ke kocourkovi dojeli a kocicka tam byla tri dny,takze pocitam ze kotatka by se mela narodit ted kazdym dnem,ale kocicka je uz jak balon porad jen lezi a spinka a basti:) fotecku samozrejme pridam:)

janika36
hodnocení

Dobry den,mozna jsem neuveritelne vsimava a jsou me otazky hloupe ,ale je to nas prvni porod,nase kocicka ma dvanact struku je to mozne? A jeste jsem se chtela zeptat jestli bych poznala treba ze muze prenaset a nemuze kotatka porodit? Dnes jsem ji merila teplotu jak jsem si nasla na netu a ma o stupen nizsi jak uvadeji,ze by mela mit kocicka 24hod. pred porodem,pokud jsem dobre merila:),ale neklidna se me vubec nezda,jsem z toho nervozni ze kotatek bude moc nebo min ale budou moc velka:(,veterinare mame radeji zajisteneho. UZ ABY TO BYLO ZA NAMA!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]