Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem nahmatala při stříhání své fence (pudl 9měsíců) bouličku na boku.
Vypadá to jako tuková.
Mám jet na veterinu nebo počkat?(ale na co?)
Co myslíte?
Děkuji![]()
a nemá tam třeba vřídek- nateklinu - třeba po odstraněném klíštěti? neteče z toho něco, když zmáčknete? bolí ji to?
pokud je to vřídek po klíštěti, tak desinfekce a čas. Nebojte se, nemělo byto být nic vážného...
tady bych se přidala myse...normálně bych to vyčistila a pár dnú počkala a pokud se nebude zvětšovat...nechala bych to bejt...klidně,ale můžete zajít na veterinu ,aby jste se ujistila zda je vše v pořádku,ale zbytečně do toho nerejpat...
Díky nic ji neteče a klíště tam taky neměla,nebo já ho tam neobjevila.
Ani stroupek nemá.Na omak nic "neříká"
Je to pod kůží.
Bojim se protože jsem plašan![]()
![]()
Ale moc Vám děkuji
ps.ještě že existují hodný lidé jako Vy.![]()
Dík![]()
hele ,tak chvilku počkej třeba za pár dnů zmizne...pak mohu poradit zajdi do lékárny a kup homeopatika arnika montana 9(kukni se na ni na internetu)pokud má nějakou infekci pomůžeto stojí kolem 72kč a dávej 3krát za den po 2 kuličkách a hlavně pak na ně nesahat a dávej před jídlem a přidej zvlášt na kousek něčeho dobrého...písni jinak jak to vypadá s tou bulkou(pokud by se to horšilo určitě bych zašla pak veterináři)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.