Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuková bulka?

Od: papene* odpovědí: 6 změna:

*modla*Dnes jsem nahmatala při stříhání své fence (pudl 9měsíců) bouličku na boku.

Vypadá to jako tuková.

Mám jet na veterinu nebo počkat?(ale na co?)

Co myslíte?

Děkuji*nevi*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nečekejte na nic. Čím dřív bude jasno, tím líp. Pro klid bych nic neodkládal.

papene*
hodnocení

:)Dík taky si myslím.Snad to bude jen maličkost.*modla*

coteda jsi dobrý(á)*slunce*

Ď.

myse*
hodnocení

0x

a nemá tam třeba vřídek- nateklinu - třeba po odstraněném klíštěti? neteče z toho něco, když zmáčknete? bolí ji to?

pokud je to vřídek po klíštěti, tak desinfekce a čas. Nebojte se, nemělo byto být nic vážného...

martina30*

tady bych se přidala myse...normálně bych to vyčistila a pár dnú počkala a pokud se nebude zvětšovat...nechala bych to bejt...klidně,ale můžete zajít na veterinu ,aby jste se ujistila zda je vše v pořádku,ale zbytečně do toho nerejpat...

papene*
hodnocení

*plac*Díky nic ji neteče a klíště tam taky neměla,nebo já ho tam neobjevila.

Ani stroupek nemá.Na omak nic "neříká"

Je to pod kůží.

Bojim se protože jsem plašan*bzum**plac*

Ale moc Vám děkuji

ps.ještě že existují hodný lidé jako Vy.*slunce*

Dík*jasne*

martina30*

hele ,tak chvilku počkej třeba za pár dnů zmizne...pak mohu poradit zajdi do lékárny a kup homeopatika arnika montana 9(kukni se na ni na internetu)pokud má nějakou infekci pomůžeto stojí kolem 72kč a dávej 3krát za den po 2 kuličkách a hlavně pak na ně nesahat a dávej před jídlem a přidej zvlášt na kousek něčeho dobrého...písni jinak jak to vypadá s tou bulkou(pokud by se to horšilo určitě bych zašla pak veterináři)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]