Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim co to je zac, pavouk

Od: batys odpovědí: 6 změna:
Co to sakra je! Pomoc. Predpokladam ze nam to odrovnalo dva 3mesicni jezky, je to mozne?
Nevim co to je zac, pavouk

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

9x
Toto je jeden z našich nejběžnějších pavouků (pokoutník), kteří s námi sdílí obydlí (když končí léto, začínají hledat úkryt na zimu v budovách). A né, nežere ježky. To ježci žerou pavouky. M.
doplněno 03.09.20 13:52: Tak tak, střílet od boku se mi nechtělo:)
jofa*

Jak správně píšete pokoutník. Přesně ale z této špatné fotografie nelze určit, jestli tmavý (níže určený) nebo domácí. Na to je třeba dokladový materiál a srovnání. Jinak to je střílení od boku. V podstatě to je ale jedno který.

hodnocení

7x

Pokoutnik tmavy.

hodnocení

0x

Hrozně rychle běhá a já osobně, když ho na podzim najdu doma, tak ho musím ihned zabít, protože by mi nedal spát (možná by mě i odrovnal) :).

Ježky určitě nezežere. Spíš zežere muchy, komáry a jinou drobotu, ale ježka? No ták.

doplněno 02.09.20 23:41:

Ještě, že jsem s ní nežil nebo nebyl soused :--)

liska5

Pavouka nezabíjejte! Je užitečný.

Přiklopte ho skleničkou, podsuňte nějakou destičku nebo tvrdý papír a vyhoďte ho z okna nebo vyneste ho ven.

Taková Eva Pilarová je chovala na půdě, a kolik! A jaké velké!

Vám chcípli dva ježečci? Nebyli s mámou? Takoví patří do záchranné stanice.

figurek*
hodnocení

0x

ale ne. Pokoutník ježky nežere. Opatrně ho naberte na lopatku a vyhoďte ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]