Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace hmyzu v domacnosti

Od: michal1992 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, měl bych dotaz jestli někdo nepozná hmyz na fotce. Leze nám to v baráku po zdech.. a je jedno jestli je to suchá chodba.. a nebo vlhka stěna v prádelně.. ale je to v obýváku i v ložnici.. Jakože asi to nijak neobtěžuje protože to není skoro vidět.. má to řekl bych tak 1milimetr ale já tyhle zvířata nemám prostě rád a chtěl bych vědět jak se jich zbavit.
Identifikace hmyzu v domacnosti
Identifikace hmyzu v domacnosti #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal1992
hodnocení

Takhle to vypadá když to přiblížím na telefonu.
Identifikace hmyzu v domacnosti #3
Identifikace hmyzu v domacnosti #4

hodnocení

0x

Už to tu bylo několikrát. Jsou to pisivky. Živí se vším možným, nám to leze domů ze sklepa. I po velkém úklidu se zase objeví, protože jim stačí k životu málo. Snažím se hodně vysávat - i ty malé potvory.

hodnocení

0x

Doporučuji Biotoll Univerzal, jedná se o postřik. Dále Atak Somi, to je prášek, obojí jsem koupila v Uni Hobby.

Zkoušela jsem kde co, obojí jsem použila do stupačky před 14.ti dny, a zatím se žádná další potvora neobjevila.

Nejprve jsem použila postřik, po zaschnutí jsem popráškovala. Budu opakovaně aplikovat, přeci jen se ještě něco vylíhne, a mohou se k nám dostat od sousedů.

Hezký den;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]