Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme doma v paneláku nově štěnice. Co mám dělat? Doma má táta bordel, a já je musel přinést z cestování. Asi to bude boj na dlouhou trat. Pomůže vůbec derazitace? Znáte nějaký účinný prášky, který dovážej do Česka? Zbavili jste se nějak štěnic? Prosím poradte mi!
Není to žádná sranda,u nás v paneláku se v jednom bytě taky vyskytly štěnice a deratizéři museli vystříkat i byt pod a nad bytem kde byly v hojném počtu. Prolezou ty potvory i stupačkami.Dovezli si je bohužel z dovolené.
normálním domácím odhmyzovacím sprejem štěnice nevyhubíte a deratizace nepomůže už vůbec. Jed na krysy na štěnice opravdu neplatí.
Jak už vám tady radí, zavolejte odbornou firmu, protože tahle akce se musí provést důsledně ve vašem bytě i v okolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.