Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andulka už po třetí po sobě snáší vajíčka - máme jí je odebrat?

Od: alina odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, andulka nám již potřetí za sebou snáší vajíčka, protože jsou ještě v budce nevylítlá mláďátka. Poprvé měla 3 vajíčka, podruhé 8 z těch se vylíhlo 6 a teď už zase snesla 5 vajíček, máme strach, aby se tím nějak nevysílila, tak jestli až vyletí poslední mládě, máme jí sebrat budku i s vajíčky nebo jí máme nechat jen jedno, aby je nehledala nebo nezačala zase snášet znovu, jsme začátečníci, tak děkujeme za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

0x

Neumím poradit na vaši otázku, možná bych se zeptala na veterine. My jsme kdysi korelu a ta měla milion vajíček, mladé neměla,neměla samečka. Ale taky jsme měli hezkou sbírku vajicek, žila maximum 15let...

radek123
hodnocení

0x

Choval jsem dlouho andulky a dělal jsem to tak jak mi chovatelé doporučovali, a to max.2 chovy za rok.jinak se samička vysili a mohla by vám odejít.uzavřít budku, nebo sebrat a ona možná snese ještě 1nebo 2 vajíčka na zem a pak bude klid a až zase v předjaří dat budku..držím palce-sam opet uvazuji nad pořízením andulek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]