Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co děláte pro ptáky?

Od: 145 odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, co všechno děláte pro ptáky. Jestli v zimě přikrmujete, jestli máte na zahradě budky, jaké keře ke hnízdění, jestli máte pro ně pítko po celý rok...

Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak nevím jestli přikrmuji nebo vykrmuji.:-D

Ale tenhle krasavec mi chodí žebrat pod okno.

Nejraději má piškoty.

Co děláte pro ptáky?
Co děláte pro ptáky? #2
konadra
hodnocení

72mona
hodnocení

3x
Krmítka a pítka jsou samozřejmostí. Celoročně, pouze krmení mimo zimu je jen udržovací, aby i mladí věděli, kam v zimě přilétnout. Zatím nemáme natolik vzrostlý strom, aby se mohla dát budka. Máme jen pro rehky umístěnou na domě. Keřů máme plno (hlohyně, tavoly, ptačí zob, krušiny... nově muchovník) a tam to fakt žije. Viděla jsem, jak červenka využívá i semena brslenu, kosi obírají plody skalníků. Před týdnem jsem konečně dostala nálepky na sklo proti nárazu. Občas mi nějaký opeřenec skončil cestu o balkonové dveře, tak teď snad bude klid. M.

tebi
hodnocení

3x

V zimě krmíme ptáčky, to jsou nálety! Nádhera.Jinak jsme měli za oknem mladé ,jednou, to bylo krásné...

vilik*
hodnocení

3x
Nežeru je?

Ani kuřata nebo slípky? :-D

joudic*
hodnocení

2x
nechavam je zit a myslim, ze obema stranam to tak vyhovuje

hodnocení

1x

Momentálně se snažím likvidovat hnízdo holuba v okapu. Už jsem po něm i házel kde co, ale vždy se vrací do hnízda.

cokiine
hodnocení

0x
Občas hodím drobky na zem místo do koše. Jinak pitko ani krmitko nemáme, ale děda má dokonce 5 po cely zahradě a hází i jablka na zem.

hodnocení

0x

Doma máme korelu a andulku, na zahradě hejno slepic. Přirozeně je krmíme každý den. :-D

To co dostávají ti doma, je jen pro ně. U slepic se přiživí kde co.

hodnocení

0x

V zimě dostávající do krmítka slunečnici, pítko jsme měli, ale nikdy se tam nešli napít, zkoušela jsem různá místa a nic.

hm*
hodnocení

0x

V zimě dostávají a pekáček s vodou mají celý rok (v zimě tedy od rána jen do doby, než zamrzne, pak se tam mohou klouzat :) ).

V zimě je krmím v létě jim dávám vodu a také vaničku na smočení tělíčka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]