Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, co všechno děláte pro ptáky. Jestli v zimě přikrmujete, jestli máte na zahradě budky, jaké keře ke hnízdění, jestli máte pro ně pítko po celý rok...
Děkuji.
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
72mona
3x
Krmítka a pítka jsou samozřejmostí. Celoročně, pouze krmení mimo zimu je jen udržovací, aby i mladí věděli, kam v zimě přilétnout. Zatím nemáme natolik vzrostlý strom, aby se mohla dát budka. Máme jen pro rehky umístěnou na domě. Keřů máme plno (hlohyně, tavoly, ptačí zob, krušiny... nově muchovník) a tam to fakt žije. Viděla jsem, jak červenka využívá i semena brslenu, kosi obírají plody skalníků. Před týdnem jsem konečně dostala nálepky na sklo proti nárazu. Občas mi nějaký opeřenec skončil cestu o balkonové dveře, tak teď snad bude klid. M.
maky®
0x
V zimě dostávající do krmítka slunečnici, pítko jsme měli, ale nikdy se tam nešli napít, zkoušela jsem různá místa a nic.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]