Nejste přihlášen/a.
Má to smysl u zdravého psa a od kolika let? Někteří pejsci časem problémy s klouby mají a je fakt, že my senioři, co teď máme problémy, bychom je možná neměli, kdyby nám to někdo v padesáti poradil.
Zdravím. Rozhodně to smysl nemá. Tedy pro klouby a zdraví lidí a pejsků. Smysl to má jen pro nadnárodní korporace, např. farmaceutický průmysl. Pokud se jim podaří nám všem nacpat do hlav, že nejen je vhodné jíst kvanta syntetických potravinových doplňků když máme problémy, ale je nutné to do sebe cpát přímo preventivně, to se jim to bude bohatnout! A klidně na úkor zraví našeho a našich mazlíčků, protože naše tělíčka, špatným životním stylem, špatným životním prostředím a špatnu stravou narušená a poškozená, se s tím nedokáží donekonečna vyrovnávat. Aja, pokud vašemu pejskovi nechcete škodit, nic do něj necpěte. Dopřejte mu hodně pohybu na vzduchu, kvalitní potravu a dostatek čisté vody. Když mu budete chtít jó prospět, dejte mu kousek pěkného masíčka (pes je masožravec, na maso je stavěný). A pokud by se stářím přišly problémy, pak je se svým veterinářem řešte. Ale až pak. Ida
Je tam sice napsáno pro koně ale můžete to používat celá rodina i psy a kočky.Toto je lepší varianta, a hlavně o hodně levnější,než když koupíte Alavis pro psy.tam mátejen 90 kapslí za 700Kč.Toto mám doma už druhý rok,používám to já i moje kočka vydrží to cca 2 roky ,finančně se to vyplatí.
Vždyť jsem Vám psala,že je to pro celou rodinu a vydrží to dlouho.Já to beru také,když mě bolí rameno nebo koleno,fakt to zabírá a máte to na léta.Jak pro sebe,tak pro zvířata,Já to dává i mojí kočce,která najednou nevyskočila na linku ani na gauč.A po tomto během 2 měsíců skáče zase jako laňkaPro psy máte jen pár kapslí ,které musíte dávaat cca 2x denně a za ty peníze se Vám to nevyplatí.Tohle můžete psovi dát i do jídla,protozě dáváte jen půl lžičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.