Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udelat skrabadlo pro kocku?

Od: hanika* odpovědí: 5 změna:

Dobry den chci si vyrobit skrabadlo pro kocicky,mam papirove role od kobercu sisalove lano i desky,ale nevim jak mam desky(mistecka na lehnuti kocicky i jako spojovaci komponent)pripevnit na dute roury od kobercu? Nevite nekdo jaky je postup? dekuji chlapa ktery by mi pomohl nemam:(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přilepit na čelní konec roury kvalitním lepidlem.

doplněno 25.06.09 15:40:

Roury od koberců mají poměrně silné stěny a tak plocha pro přilepení bude dostatečně velká...

hanika*
hodnocení

a myslite, ze kdyz roury jsou dute ze to udrzi? dekuji

lidka*
hodnocení

0x

Hani, zde máte komplet návod i s rozpočtem na výrobu škrabadla. Dokonce i s rozpočtem. Jinak jsem koukala, že spíš při výrobě preferují zbytky zátěžových koberců a nebo bavlněnou šňůru na prádlo, než sisál. Budu o tom také uvažovat, i když můj kocour se nejraději zdržuje venku - tedy alespoň přes léto. A návodů jsem tam objevila více. Tak ať se Vám dílo podaří! *placni*

risemazliku.wz.cz/...

hanika*
hodnocení

dobry den,tam jsem jiz koukala a prave ze tam neni presne popsan postup pridelani roury k desce,ale premyslela jsem:) a desku prilepim a pod ni omotam vetsi vrstvu sisalu udelam pod ni jakoby takovou podporu,aby desky- plochy na lehnuti lepe drzely a nemela bych strach, ze se kocicky zriti:) jinak moc dekuji:)

lidka*

Určitě to bude držet, věřte strejcovi, ten špatně nikdy neradí. A navíc, i kdyby něco časem povolilo, tak kočičky jsou mrštné, žádný strach, že by se jim něco stalo. Tak tam nejprve nalepte dva pruhy koberce - postupně nejdřív jeden nechat zaschnout, potom ještě druhý. Tím se Vám zvětší plocha na přilepení desky a když zaschnou pořádně ty pruhy, nalepte vrchní odpočívadlo. To samé můžete udělat i dole. Hlavně, abyste měla spodní desku dostatečně velkou, aby nebylo škrabadlo vratké. Tak ať se Vám to povede. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]