Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hovězí dršťky nebo vepřové?

Od: labuznik odpovědí: 6 změna:
Ahoj,chci se zeptat,jestli jsou vepřové dršťky stejne dobré jako ty hovězí.Miluju hovězí ale bojim se že ty vepřové nebudou tak chutné.Děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bulik*
hodnocení

2x

Dělal jsem jednou dršťkovou polévku z vepřových žaludků(drštěk). No hrozná práce a smrad, ale výsledek byla přepychová polévka. Už bych to nikdy nedělal. V makru mívají hovězí (před)vařené mražené hovězí dršťky.

hodnocení

2x

Vepřové jsou pouze žaludky a to není zdalekoono a co se týče tohoto období teď se prodávajíjen ty bílé vyprané a to taky není ono. Zase budou na podzimn, já si jich koupím vždy více, zamrazím nakrájené., samozřejm3x převařené a slité...

hodnocení

1x

Hovězí dršťky jsou velmi specifické i díky tomu, že kráva je přežvýkavec. Vepřové se jim nemohou rovnat.

Ovšem musím připustit, že po jejich kuchyňské úpravě (jedněch i druhých) mohou různým lidem chutnat různě.

labuznik
hodnocení

Takže se vepřové a hovězí nedají rovnat?To je docela škoda,protože u nás se hovězí schánějí horko těžko.Vepřové mají,ale měl jsem obavy,že to nebude ono a to se mi potvrdilo.děkuji za odpověď a přeji hezký den
kenav

Držky jsou jen hovězí, a vepřové jsou zaludky coz je trosku neco jineho .Ale drzkova polevka se da udelat napr z nekterych hub

bulik*

Držky jsou hovězí nebo vepřové žaludky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]