Ahoj,chci se zeptat,jestli jsou vepřové dršťky stejne dobré jako ty hovězí.Miluju hovězí ale bojim se že ty vepřové nebudou tak chutné.Děkuji za odpovědi
Dělal jsem jednou dršťkovou polévku z vepřových žaludků(drštěk). No hrozná práce a smrad, ale výsledek byla přepychová polévka. Už bych to nikdy nedělal. V makru mívají hovězí (před)vařené mražené hovězí dršťky.
Vepřové jsou pouze žaludky a to není zdalekoono a co se týče tohoto období teď se prodávajíjen ty bílé vyprané a to taky není ono. Zase budou na podzimn, já si jich koupím vždy více, zamrazím nakrájené., samozřejm3x převařené a slité...
Hovězí dršťky jsou velmi specifické i díky tomu, že kráva je přežvýkavec. Vepřové se jim nemohou rovnat.
Ovšem musím připustit, že po jejich kuchyňské úpravě (jedněch i druhých) mohou různým lidem chutnat různě.
labuznik
Takže se vepřové a hovězí nedají rovnat?To je docela škoda,protože u nás se hovězí schánějí horko těžko.Vepřové mají,ale měl jsem obavy,že to nebude ono a to se mi potvrdilo.děkuji za odpověď a přeji hezký den
kenav
Držky jsou jen hovězí, a vepřové jsou zaludky coz je trosku neco jineho .Ale drzkova polevka se da udelat napr z nekterych hub
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.