Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouka?

Od: henutsen odpovědí: 6 změna:
Nevíte někdo, co je to zač? Sekali nám pod barákem trávu - to jsem jich zabila asi třicet jen na parapetu a na zdi u okna. V dalších dnech tak pět šest. Mám pocit, že koušou, ale nesvědí to (nebo mají dost nepříjemnou chůzi po kůži) a když je rozmáčknu, jsou po některých červené fleky jako po nacucaném komárovi. Ve dne cestují po parapetu, zdi, polštáři... V noci nevím, už mi z nich drbe...
doplněno 07.08.20 16:53: Velikost se pohybuje mezi cca 2-4mm

Co je to za brouka?
Co je to za brouka? #2
Co je to za brouka? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mají při rozmačkání nějaký specifický zápach?
henutsen
hodnocení

Nic co by mě praštilo do nosu. Nesmrdí. Ničeho jsem si nevšimla.

jofa*
hodnocení

0x

Foto je mizerné, ale po nepatrném vylepšení to odhaduji na ploštici a to konkrétně blánatku lipovou. Můžu se vzhledem k foto mýlit.

Co je to za brouka? #4
henutsen
hodnocení

Tvar by odpovídal, ale je celočerná nebo možná hodně tmavě hnědá. Lépe mi to mobil nevyfoti. Dost rychle lezou a nedaří se mi pořádně zaostřit.

hodnocení

0x

Nemůže to být nějaké vývojové stadium některé ploštičky, třeba lipové? Podívejte se, mezi dospělci jsou i takoví broučci z vaší fotky. Fotka je mého bratra.

Co je to za brouka? #5

henutsen
hodnocení

Asi to přeci jen bude tohle. Dnes se mi jednu podařilo dobře nasvitit a opravdu má narezly zadeček. Hlavně když to není štěnice. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]