Chtěla bych se zeptat zda nevíte co to je a jak se toho zbavit. Mam všude tyhle jakoby trusy. Jsou na stropě, podlaze, nábytku ale vůbec nevidím žádný hmyz jen mouchy a je to jen v létě. V zimě ani památky. Už jsem zoufalá . Poradí někdo co to je a jak se toho zbavim?
Tak asi mušince. Na oknech lihovými přípravky typu Okena, z nábytku přípravkem podle povrchové úpravy. Mucholapku by to chtělo, nebo průvan, ten nemají rády.
liska5
Dá se koupit Raid, co se dává do zásuvky s náplní. Ta zahřátá placička chemikálie sublimuje v uzavřeném prostoru, který se následně vyvětrá.
V obchodě jsem viděla Elektrický lapač much. Jen to prskalo, sotva nalákaná moucha přilétla.
No, to byste tam musela mít fakt "hmyzí hotel", aby to bylo všude. Mouchy samozřejmě se*ou, kde můžou, ale většinou je to na lustru, oknech. Než řešit následky, radši tomu předcházet. Síta jsou standard. Pokud nelze síta, tak kočku (vtip). Nebo nějakou tu mucholapku M.
No mucholapku tady mám. Dveře na zahradu jsou otevřené skoro cely den kvůli psovi tak průvan je taky. Vše jsem vystrikala umyla savem a objevuje se to pořád. Vážně by mě zajímalo od jakého hmyzu to je.
liska5
Tak kupte lepovou destičku nebo lepové šipky a zavěste do prostoru nebo zapíchněte do květináče. Láká to tou žlutou barvou, plochu to má větší, jak mucholapka a lepí to stejně. Pak by se mohl přilepit ten hmyz, co vám podělal nábytek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.