Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je a jak se toho zbavit

Od: lenu odpovědí: 6 změna:
Chtěla bych se zeptat zda nevíte co to je a jak se toho zbavit. Mam všude tyhle jakoby trusy. Jsou na stropě, podlaze, nábytku ale vůbec nevidím žádný hmyz jen mouchy a je to jen v létě. V zimě ani památky. Už jsem zoufalá . Poradí někdo co to je a jak se toho zbavim?
Co to je a jak se toho zbavit

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Tak asi mušince. Na oknech lihovými přípravky typu Okena, z nábytku přípravkem podle povrchové úpravy. Mucholapku by to chtělo, nebo průvan, ten nemají rády.

liska5

Dá se koupit Raid, co se dává do zásuvky s náplní. Ta zahřátá placička chemikálie sublimuje v uzavřeném prostoru, který se následně vyvětrá.

V obchodě jsem viděla Elektrický lapač much. Jen to prskalo, sotva nalákaná moucha přilétla.

sebod*
22.07.20 22:48
hodnocení

0x

Pavouk?

72mona
hodnocení

0x

No, to byste tam musela mít fakt "hmyzí hotel", aby to bylo všude. Mouchy samozřejmě se*ou, kde můžou, ale většinou je to na lustru, oknech. Než řešit následky, radši tomu předcházet. Síta jsou standard. Pokud nelze síta, tak kočku (vtip;)). Nebo nějakou tu mucholapku*nevi* M.

lenu
hodnocení

No mucholapku tady mám. Dveře na zahradu jsou otevřené skoro cely den kvůli psovi tak průvan je taky. Vše jsem vystrikala umyla savem a objevuje se to pořád. Vážně by mě zajímalo od jakého hmyzu to je.
liska5

Tak kupte lepovou destičku nebo lepové šipky a zavěste do prostoru nebo zapíchněte do květináče. Láká to tou žlutou barvou, plochu to má větší, jak mucholapka a lepí to stejně. Pak by se mohl přilepit ten hmyz, co vám podělal nábytek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]