Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, co může způsobit tyto štípance? Nesvědí, nebolí, nejsou nijak vystouplé, cca za 24 hodin zmizí. Spím v jiném pokoji, v jiné peřině, vyprané oblečení dávám pouze na stůl, nic do skříně. Jednou mě něco bolestivě kouslo/štíplo v triku přes den, byl z toho větší flek, jinak o tom nevím, děje se to zřejmě v noci. Poštípané mám jen břicho, vyjímečně ruce, naprosto vyjimečně stehna. Štěnice jsou vyloučené (zakoupili jsme na ně monitor). Přikládám fotky broučků, které se mi vyskytují doma, v malém množství, ale stále. K tomu se občas vynoří moli. Jak šatní, tak potravinoví. Nenacházím krom živých brouků žádné jiné stopy. Moc Vám děkuji
spíš bych to tipoval na štěnice. Že jsou vyloučené - to je prosím k smíchu. Důkaz, že jste žádnou nenašli, není důkaz. Bohužel. Ale nechci plašit planě. Měli jsme je doma. Nejspíš z penziónu z Chorvatska, kde byla žena s dcerou na dovolené. Za boha jsem nedokázal nalézt jakékoli štěnice, kromě štípanců, jedné mrtvé - to byla asi ta první "imigrantka" a jedné nymfy v pěřině. Ony se ty svině strašně dobře umí schovat. Byla u nás profi firma, 2x.
Druhou zkušenost (Brr...) mám před lety s blechama na chatě, kde to dotáhla kuna na půdě. Štípance podobné, ale blechy se tak neschovávají.
Každopádně vím, že pokaždé jsem měl nervy "ve WC" a svědělo mě týdny celé tělo jen z pomyšlení i se mi dělali různé flíčky, nebo jsem se spíš přehnaně pozoroval.
A jinak štěnice si pro Vás dojdou. Že spíte jinde, nic neznamená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.