Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour nechce jíst?

Od: jessi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, kamarádka má kocoura ten už tedka dva dny vubec nejí.Kamarádka se stěhovala do jinýho bytu i s kocourem je možný že jsi kocour musí zvyknout v jiným prostředí?furt se schovává a bojí se.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

3x

To je nesjpíše příčina.Je potřeba ho nechat,aby se rozkoukal a zvyknul a kocour vydrží i týden bez jídla.Je třeba mu ted koupit nějaké dobrotky(kapsičky obsah losos atd.;))

lidka*
hodnocení

2x

Já jsem se stěhovala s kocourem před rokem a půl. A to z domku do bytu - ovšem s možností chodit oknem ven. První den byl vyděšený, už jenom určitě ze stěhování v přepravce. Dokonce mi znečistil krabici s věcmi - ale jenom jednou a první den. Jinak jsem ho druhý vysadila na okno, pod oknem měl budník na plyn, skočil a už věděl, kudy bude chodit ven a domů. Je pravda, že asi třetí den byl najednou pryč a vrátil se k domečku. Tak jsme pro něj dojeli. Dneska si packou zabouchá na okno - nejlépe ve 4,00 hod ráno a já ho pouštím po nočním výletě za kočkami domů. Takže záleží na tom, kdy se kamarádka stěhovala, ale jestli to je první týden, tak je skutečně ještě zmatený ze stěhování, jak píše martina. Asi si ještě nenašel svoje místečko. Uplácejte ho něčím, co má rád a ať se mu víc věnuje, než obvykle. I člověk si musí zvyknout na nové prostředí. *ee*

bobinac*
hodnocení

0x

ať si ho na večer vezme do postele pod peřinu a povídá mu něco uklidňujícího a co neblíž k sobě, aby cítil její teplo. máme vyplašenou kočičku, která nedůvěřovala, vždycky jsem si jí vzala k sobě pod pěřinu a povídala a pusinkovala po celý hlavičce, teď už je to s ní lepší

ať si ale kamarádka dává pozor na to, aby pil, aby pak nebyl dehydrovanej

zkuste tuňákovou konzervu, stojí pár kaček a tatru - zahuštěný neslazený mlíko v takový tý plechovce, tomu ty naše neodolaj

hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]