Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přežije užovka na dvoře se psy?

Od: berger* odpovědí: 6 změna:

Poslední dobou se tu objevilo několik otázek typu - co je to za hada? A mně se teď na dvoře zbláznili psi,řvali na hromadu prken. Tak jsem to odházel a odtamtud vyjel obrovský,snad třímetrový had.*ee* Když jsem to rozdejchal,zkorigoval jsem odhad na ani ne metrovou užovku. Nikdy jsem nic takového na dvoře neměl. Dvě otázky - Jsou přemnožené,že se jich tolik objevuje? A přežije tato krasavice na dvorku,kde po ní jdou čtyři psi anebo ji mám odchytit a odnést pryč?

doplněno 16.07.20 17:26:

Tak odchyt se večer nepodařil,je neuvěřitelně rychlá. Dnes jsem ji ještě neviděl a psi neslintají,tak nevím... Jen přítelkyni se moc na dvorek nechce...*smich*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

K nám zatoulaná užovka nepřežila. Co čubina uvidí, to dostane. Mrtvé nacházím ještěrky, myši, krtky, ptáky. Po zakousnutí do užovky celý den slinila, takže případný úspěch vašich psů na nich poznáte. Přítelkyni bych to řekl, aby náhodou neviděla po vašem 3metrovém hadu anakondu.

berger*
hodnocení

Hm,takže asi najdu rukavice a vyrazím na lov. Škoda,doufal jsem,že bude dost chytrá na to,aby se nedala lapnout...

72mona
hodnocení

0x
Přemnožené nebudou, to jsme my*smich* Lidi si spíš víc všímají a bojí se, že to je nějaký exot nebo vražedná zmije.
Odchytit, neodchytit... toť otázka. Odchytíš - vrátí se, neodchytíš - sama zmizí (sežraná nebo půjde k sousedům). Spíš bych ji zkusila cíleně plašit, aby pochopila, že tady to nebude ideální misto k životu. M.
berger*
hodnocení

No,já bych ji tady docela rád měl,uvědomil jsem si,že za poslední tři dny úplně zmizeli slimáci...:-D. Se sousedy,to by byl průšvih,vlevo tři maďarští ohaři,to by si nepomohla,vpravo mladý pár z města,to setkání by bylo zajímavé. Vyskytl se další problém - jestli o té nájemnici mám říct přítelkyni...*smich2*

hodnocení

0x

Nepřežije.

hodnocení

0x

Ubytovala se nám v kamenné zídce, bylo jí tam dobře, dokonce se nám na záhonu vysvlékla. Psa nemáme. Jenže z ní byl nesvůj manžel, hady nemusí. Tak dlouho protestoval, že hafda doma nechce, až jsem nakonec užovku popadla, dala do kbelíku a donesla na pěknou louku za rybník. Tam jí bude určitě líp.

Ale kdybych mohla rozhodovat jen sama, určitě bych si ji nechala. Se psy ovšem ne. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]