Nejste přihlášen/a.
Měla jsem kočičku s amputovanou přední packou, dokázala se rychle uzdravit, prospělo jí to, protože přestaly bolesti ze špatně zhojené končetiny. To kočinda ocenila. Naučila se lítat po bytě naprosto jako zdravá kočka, já si na to také zvykla, i když ze začátku jsem jí pořád litovala. Jenže zvířata neřeší, jak co vypadá, prostě se s tím vyrovnají po svém. Ničeho se nebojte, onba to zvládne v pohodě.
Podívejte se na Facebook, jsou tam skupiny "kočkomilů" (např. Plná miska - pomáháme sdílením, Bydlím u své kočky, ale pouze s jejím milostivým svolením, a další), v těch se vyskytuje dost zkušeností s takto handicapovanými kočičkami. Se třemi nožkami nemají problém a nedávno se tam objevila i kočička bez obou předních tlapiček, naučila se chodit po zadních a zjevně si zvykla a vcelku neměla problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.