Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo kočičku po amputaci?

Od: tazatelka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, dnes přišla kočička bez nožičky je to zadní. Zítra ji čeká operace musejí vzít zbytek. Má někdo zkušenosti jak to zvíře zvládá.? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

6x

Osobní zkušenost nemám, ale občas sleduju info z útulků a dočasek, kde se i taková zranění řeší. Zákrok je to vážný, ale rekonvalescence je poměrně rychlá. Záleží na celkovém zdravotním stavu kočičky. Většina zvířat pak prožije naprosto normální život, své postižení si neuvědomují. M.

tazatelka
hodnocení

Je to čilá 6kg sjaimka. Kočička možná ponese dobře ale jak si zvyknout?

etana*
hodnocení

5x

Měla jsem kočičku s amputovanou přední packou, dokázala se rychle uzdravit, prospělo jí to, protože přestaly bolesti ze špatně zhojené končetiny. To kočinda ocenila. Naučila se lítat po bytě naprosto jako zdravá kočka, já si na to také zvykla, i když ze začátku jsem jí pořád litovala. Jenže zvířata neřeší, jak co vypadá, prostě se s tím vyrovnají po svém. Ničeho se nebojte, onba to zvládne v pohodě.

tazatelka
hodnocení

Děkuji..všem dnes ji čeká operace ..a ráno byla čilá..dostala antibiotika a proti bolesti.

hodnocení

3x

Podívejte se na Facebook, jsou tam skupiny "kočkomilů" (např. Plná miska - pomáháme sdílením, Bydlím u své kočky, ale pouze s jejím milostivým svolením, a další), v těch se vyskytuje dost zkušeností s takto handicapovanými kočičkami. Se třemi nožkami nemají problém a nedávno se tam objevila i kočička bez obou předních tlapiček, naučila se chodit po zadních a zjevně si zvykla a vcelku neměla problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]