Nejste přihlášen/a.
doškrábaný nábytek, chlupy, noční mrančení a řev, smrad ze záchodu, paraziti
Neznám jediný pozitivní argument. Jestli je to milé chlupaté a léčí to nervy, tak ok, ale najprve ty nervy rodičům způsobí právě kotě a pak dospělá kočka .
Argument, že bude mít ta druhá kamaráda není moc vhodný a ani silný.
Navíc kočka je svéhlavá a dělá si co jí napadne a neposlouchá. Není to pes.
Znám jednu rodinu u které jsem byl na návštěvě a připadal jsem si jako v kotci. Kočky lezli i po stole a všude se dotíraly. Zbavit se jich nedalo, protože jak po člověku lezou, tak ihned při sebemenším náznaku roztáhnou drápy. No ještě, že jsem tehdy měl pevné kalhoty.
No a majitelé? To je nemoc. Nepsal bych to, kdybych to nezažil, byť na pár hodin. Navíc mi teklo z nosu, jak mám alergii a kočky se toulají všude po venku a prolézají i popelnice.
15 - 26 začíná teprve ta pravá škola, kdy se člověk musí učit, takže kotě budou vychovávat chudáci rodiče...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.