Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trus v záhrade

Od: betka22betka odpovědí: 7 změna:

Zdravím Vás. Už asi mesiac vždy v noci nám nejaké zviera nechá trus v záhrade. Predtým to zahrabal do mulčovacej zmesy, teraz asi týždeň to nechá voľne na tráve.Prosím poraďte mi, aké zviera to môže byť?Ďakujem pekne

Trus v záhrade
Trus v záhrade #2
Trus v záhrade #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba i menší pes.

doplněno 05.07.20 11:20:

Kočka si prakticky vždy udělá dolík (nejlépe v záhonu), do kterého se vykadí a pak to zahrabe. Že to nechá na trávě je dost neobvyklé.

hodnocení

0x

Řekla bych, že kočka. Taky jsem tu měla to samé, pes se sem dostat nemohl.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, trus po sobě zahrabává kočka / kocour - to bude ten pachatel. Zdravím!

72mona
hodnocení

0x

Kdybych viděla jen to ho*no na lopatce, řeknu pes (pokud by se k vám mohl dostat). Ale jinak je to jasná kočka, dobře živená, odčervovaná. Sousedovic mazlík. Taky máme jednoho zahradního kocoura. Je sousedovic, asi přes dva baráky, ale u nás se mu líbí. Takže také občas nějaké nadělení najdu, ale aspoň chodí i na myši, co k nám lezou od dalšího souseda. M.

lipanek
hodnocení

0x

Také jsem takovou hromadu našla. Také jsem se domnívala, že nějaký pes našel díru v plotě.

Až jsem ho nachytala, spíše viděla z okna. Kocour. Velký.

betka22betka
hodnocení

ďakujem pekne za Vaše názory. Pes to nenohol byť, lebo sa k nám nemá ako dostať, okolo domu máme betónový plot.Aj ja som si myslela,že kočka, ale už týždeň nezahrabáva svoj trus. Nechá tam vizitku voľne.

72mona

O kočkách se ví, že zahrabávají. A když pak nezahrabou, lidi to mate:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]