Dobrý den, můžete mi prosím někdo říci jak se řeší udání když mám 1 prase neregistrovane.. Soused mi vyhrožuje,že mě udá.. Jak probíhá ta případná kontrola? Děkuju
Proč si nezřídíte registrované hospodářství a můžete mít souseda na háku. Registrace je zdarma, koupíte jen známky (náušnice), prase označíte a soused se může jít klouzat.
Dobrý soused "nebonzuje", ale na druhou stranu chov větších domácích zvířat přináší i zápach, obvzlášť v létě je to potom znát. Nemoci si otevřít v létě okna je také jedna z věcí, co lidi nutí jednat "drsněji". U nás v blízkosti domu důchodce seká trávu na ploše 10x40 m strunovou benzinovou sekačkou 4 hodiny. Profík z údržby města to má za 25 minut i s vysypáním trávy na sběrném místě..
4 hodiny rambajsu? To nic není. Soused, vypatlaný alkoholik, pustí rádio na plné pecky - rekord byl 3 dny a 2 noci. Slyšíte to i v noci přes zavřená okna. S dementním mozkem se nedomluvíte. Tož jen tak, že jsou na tom mnozí hůř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.