Prosim vas aky je toto chrobak, je hnusny, ma cervene nohy zrejme šest noh, a cierny je a ma tvrdy chrbat. Davnejsie v letné dni bol rozsireny na sidlisku, v noci ho pocut len podla toho tvrdeho chrbta ked padne hnusak na zem, pocka ked clovek zaspi a chodi po tele a stipe. Fuuj a dnes som ho zas objavila ako bolo teplo. Dakujem velmi pekne a dufam, ze som neurazila milovnikov chrobakov, ale muchy, ko.are a taketo podobne pre mna naozaj nicim nepomahaju a co ked postipu dieta. Dakujem velmi pekne za identifikaciu tohto chrobaka.
Dakujem velmi pekne.! Je to on! Jedemno leto bol na uliciach rozlezeny vecer. Ale doma to je neprijemne ked clovek spi a zacuje ho. Konecne viem, co to je chrobaka. Vidim na webe, ze to je problem aj druhych ludí. A viete aj ako sa hozbavit? Nasla som, ze ide za svetlom, to je fakt. Nechcem, aby mi postipal deti. Prvykrat ked som ho ,,spoznala", tak som bola dost dostipana a chodil mi po tele v noci. ! Fuj. A tak som zhasla a cakala na neho a veru sa aj objavil, bolo pocut ten jeho chrbat. Az ma striasa. Dakujem a prajem vsetko dobré. A teda to jeho meno sa mu ani nehodi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.