Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web Modrý kocouř

Od: satam® odpovědí: 12 změna:

Rád bych se zeptal zdejších milovníků koček, zda ještě funguje web modrykocour.cz.Jsem tam registrovaný, ale nejde se přihlásit a email je bez reakce. Poradí nebo pomůže mi někdo?

Děkuji.

doplněno 28.06.20 21:26:

Prosím o opravu názvu, který byl zadán správně. Ty stránky se opravdu jemnují Modrý kocouř!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V životě jsem o tom neslyšel, ale teď jsem to zkoušel a jde to.

hodnocení

Přihlásil ses? Pokud ne, web funguje normálně. Ale nejde mi se přihlásit a na email adminovi nikdo neodpověděl.

Aha to ne. Nemám tam registraci a nebudu si ji dělat jen tak z dlouhý chvíle.

etana*
hodnocení

0x

Funguje, teď jsem to zkusila. I mé dvě kočky tam pořád ještě v albu jsou. Zlatíčka. Je to povedený web,

hodnocení

Pokud ses přihlásila, poprosím tě, napiš na kontaktní e-mail adminovi o mých problémech, jsem tam také jako satam. Zajímá mě, jestli se ozve. Předem říkám, že na tom webu nemám nejmenší problémy s disciplínou.

etana*
28.06.20 21:43

ok

28.06.20 21:47
hodnocení

Děkuji*zdravi*

etana*

Zatím nic, bohužel

hodnocení

Díky. Kdyby se něco dělo, klidně mi napiš do PM (vzkazy). Tam to najdu určitě a dřív.

hodnocení

0x

Na modrého kocouře občas zabrousím. Je to hodně zajímavé čtení, baví mě.

bing.com/...

wanesa*

Také jsem tam byla 7 let a z ničeho nic asi před rokem už jsem se nepřihlásila.Nešlo to. psali jsme si párkrát s admonistrátorem,nové heslo nepomohlo,prostě svoje kočky tam mám ale nedostamu se tam.

hodnocení

Tak jsem včera namátkou zkusil přihlášení na Modrého Kocouře a ejhle, ono to funguje. Tímto děkuji všem, kteří měli snahu mi pomoci a doufám, že už další problémy s přihlašováním nebudou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]