Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je to had?

Od: fil odpovědí: 13 změna:
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

4x

mladá užovka hladká. Opatrně ji odneste někam, kde se jí nic nestane.

naturfoto.cz/...

Zmije to není. Ta má tmavé skvrny na hřbetě pospojované do klikaté čáry.

72mona
hodnocení

3x
Užovka hladká, předpokládám. Pokud to není import. Co dělá uvnitř? M.

jabraka*
hodnocení

3x

Dnes se často stává,že chovatelé neuhlídají svého miláčka a ten se vydá na cesty.Přitom se může stát i úraz,pokud je had jedovatý.Stačí foto a aplikace v telefonu a je rychlá pomoc zaručena.

info.zcu.cz/...

Jsem hrdý,že tento úspěšný doktorant je můj vnuk

JABRAKA

liska5

Krásnej chlap a machr! Máte být nač pyšnej.

To jsou holt ty jabračí geny...

idanova*

Souhlasím s Liškou, a gratuluju k "mladému Jabrakovi". *zdravi* Ida

Mate prima vnuka, na kterého můžete být právem pyšný. Chytrý a současně hezký. Toto spojení občas nebývá.

Jenže není Picek jako Picek. Ten Váš se povedl. Se mnou jeden chodil 9 roků do třídy. Samá poznámka, neučil se, pral se, byl vulgární, velice hrubý. Na jednom školním srazu byl tak nemožný, všechny napadal, chtěl se rvát, že už ho na srazy od té doby radši nezveme.

Buďte rád za toho svého. Vyléčil mi od teďka averzi ke slovu Picek. Dřív jsem měla před očima toho rváče, odteď si raději vzpomenu na Vašeho. *palec2* Jaga.

hg
hodnocení

2x
Jj, užovka hladká to je. Má to někdo štěstí.

hodnocení

0x

Tak tohle bych vzhledem ke tvaru hlavy, absenci "měsíčků" a dalším znakům tipnul na zmiji. Ale nejsem odborník, mohu se plést.

pb®

Měsíčky má jen uzovka obojková. Ale žije u nás ještě užovka hladká, stromová a podplamatá.

hodnocení

0x

Podle tvaru hlavy by to mohla být zmije. Nevím to jistě.

bg
hodnocení

0x

Naprosto jistě užovka hladká. Kouše, ale jedovatá není. Je vzácná, vyneste ji ven a buďte rádi, že ji tam máte :)

h0042*
Prý buďte rádi, že ji tam máte. Já bych měl infarkt..
bg

Není důvod. Je užitečná a neškodná. Navíc chráněná a docela vzácná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]