Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s ještěrkou?

Od: 8999kp odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

u nás na zahradě je ještěrka. Mohla bych naskládat kameny na sebe, aby tam nakladla vejce. Máme ale trávník a hustou vegetaci. Bojím se, že pak na malou ještěrku šlápnu.

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Nic. Ještěrka má nožičky a sama půjde tam, kam uzná za vhodné. Můžete jí chystat, co chcete, ale rozhodnutí je na ní.

72mona
hodnocení

4x

Máme na zahradě ještěrku. Byla tam, když ještě žádná zahrada nebyla, jen bordel a plot. V jednom místě je je svah, ktery tvoří hlína promísená s pískem. V tom svahu mívá zahrabaná vajíčka. A na kamenech se vyhřívá, to ano. Ale stejně tak jsem ji viděla i na malém jedlovci. Byla našponovaná na větvičce a asi číhala na hmyz. Viděla jsem i její prcky, využívali k úkrytu skalník, který teď na tom svahu roste.

Klidně tam nějaké kameny naskládejte, určitě je využije i jiný živočich, třeba právě ten hmyz. M.

Co s ještěrkou?
8999kp
21.06.20 12:47
hodnocení

děkuji.

hodnocení

3x

Máme zahradu kde je spousta porostu,kamenů a pod .A ještěrky tam s námi žijí už spoustu let .Letos tam jsou dva páry.

hodnocení

0x

Ještěrka samička je hnědá a sameček zelený.

Co s ještěrkou? #2
Co s ještěrkou? #3

Bratr fotil *palec*

liska5

Super fotky! *palec2*

Jen ten dudek si mohl vybrat slimáka a né ještěrečku.

72mona
Naprosto dokonalé fotky*srdce*
Dudka jsem letos viděla snad po dvaceti, pětadvaceti letech. M.

Mono, marné. Kdo umí, ten umí.. Jen pro radost a úsměv, jednu z nejaktuálnějších. Pod názvem "Zásobování". .

Co s ještěrkou? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]