Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrátí se holubi po rekonstrukci střechy?

Od: houbes* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, chci se zeptat asi těch co chovají holuby. Dělají nám střechu na baráku. Budou tu zhruba cca 2 měsíce. Měli jsme tu zahnizděné holuby. Teď samozřejmě nevidíme ani jednoho mají strach z lešení a prací na střeše. Má otázka je co myslíte vrátí se holuby po pracích na střeše? Jelikož máme s nimi špatnou zkušenost. Střešní okna jsou od nich na odpis zakálená! Šindel původní totálně zničená protože si o šindel snad brousili zobáky. Okapy plné trusu větviček ze hnízd. Osobně bych si přál po zkušenostech aby se nevrátili ! Nová střecha prijde nás co tu bydlíme na 4,5 mega a za jedno střešní okno jsem musel dát 13 000 Kč.. a to nepočítám práce v bytě ostění..děkuji..

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nojo - dobří holubi se vracejí... (bestie) *smich*

konadra

Takovej holub hřivnáč nebo holub doupňák - ten ale hnízdí v budkách jsou nádherní.

houbes*
hodnocení

Nevím neznám ale znám co dokáže udělat a zničit městský holub. Jak jsem psal shora. Nemám nic proti chovatelům ty je mají pod kontrolou ale městský holub je zkazou a žádným přínosem..
konadra
11.06.20 20:15

To věřím.

hodnocení

0x

A jako co by jim mělo bránit se vrátit? U nás zrekonstruovali nádraží. Dva měsíce po rekonstrukci bylo celé zesrané odshora dolů. Tedy odpověď je: Ano, vrátí se.

houbes*
hodnocení

Myslel jsem, že za dva měsíce budou mít dost času zahnízdit jinde. Takže jste mě nepotěšil. Začne to na novo. Střecha místo šindele bude bramac, takže si myslím, že by se mohli po ní klouzat.. a nemuseli by se udržet

hodnocení

0x

Když se nevrátí ti, co tam byli původně, určitě si Vaši střechu najdou jiní. Těch potvor se jen tak nezbavíte.

houbes*
hodnocení

Osobně si myslím, že divocí holuby by se měli minimalizovat. Tím se nechci dotknout chovatelů co je mají doma, to je jiná dkupina. Ale divocí přenáší nemoce atd. ničí majetky. Nebudu ani popisovat, že plné okapy trusu byly také líhništěm komárů.

hodnocení

0x

Jedinou šancí jsou pevné sítě, které ovšem vyjdou na dost peněz. Ale ty se spíš dávají na lodžije. Je otázka, jak je dát na střechu.

houbes*
hodnocení

Ty potvory, když je tak musím nazvat si najdou skulinu všude. Já jsem to chtěl směřovat, že třeba má někdo zkušenost a střecha bramac jim nemusí vyhovovat.
Vrátí se holubi po rekonstrukci střechy?
houbes*
hodnocení

Zrovna tu máme prvního, mapuje okolí *zed*
Vrátí se holubi po rekonstrukci střechy? #2

Dovnitř není z ulice přes lešení vidět, vhodná chvíle ke zúčtování *zmateny*. Jen to chce něco s větší kinetickou energií *ticho*.

houbes*
11.06.20 19:57
hodnocení

;)

Na takhle členitou střechu s množstvím úkrytů a zákoutí je každá rada drahá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]