Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to nebezpečné?

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

Jedla jsem Lučinu a odešla z kuchyně a hafík ji sebral a snědl ji i s obalem, v byla jí půlka a hafík má 4,20kg. Nevím, co přesně obal je, vypadá to jako alobal, staniol či co. Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, Lučina problém nebude (možná bude mít hafík průjem), ale obal je horší. Doufejme, že nebyl pozřen vcelku, ale byl rozkousán na menší kousky a ty snad projdou tělem lépe. Myslím si, že to bude v pořádku a obal vyjde ven (s hovínkem nebo ho hafík samovolně vyzvrací). Zdravím!

hodnocení

Na Lučinu jsem se neptala, tu běžně papá, ale na ten alobal, děkuji, zatím vypadá dobře.

hodnocení

2x

Já bych hlídala hovínka. Když budou bez staniolu a pes bude nedobrý, šla bych na veterinu. ;) Minulá pes mi sežrala bonbonieru i s tím staniolem a kusem krabice. týden měla barevná hovínka, ale netvářila se bolestivě. Veta nebylo třeba.

re4zon
hodnocení

0x
U takhle maleho psa bych se bal, ze mu to muze ucpat streva. Pokud se to stalo pred chvili, mohl by to vyzvracet, to se dela peroxidem. Pripadne sledovat a pokud to z nej zitra nevyjde nebo se zacne chovat divne, zvracet, nebude chtut zrat, tak IHNED na veterinu. Kdyz ho tam vezmete hned, nic tim nezkazite.

mak*
hodnocení

0x

Alobal je pro psa docela nebezpečný.

hodnocení

0x

Nebezpečné to být může. Pozorujte hafíka (mějte ho pod kontrolou i v noci) kontrolujte stolici a při sebemenších problémech zavolejte veterináři o radu.

pb®
hodnocení

0x
Já bych zavolala na veterinu pro radu. Výplach žaludku je pořád jednodušší a levnější, než operace střev. Každopádně živočišné uhlí neuškodí a má schopnost na sebe absorbovat škodliviny.
jaj*
U kadění to bude nepříjemný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]