Nejste přihlášen/a.
S manželkou chodíme do malé městské zoo krmit srnky. Vedoucí zoo je můj přítel, ví o tom a vždy kontroluje, co jim dáváme. Naše děti dnes vymyslely, že jim uděláme sušenky.
Na internetu jsem bohužel našel jenom recept na sušenky pro koně. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli je melasa, mouka, olej nebo strouhaná mrkev špatná pro srnky.
Předem děkuji za odpověď. Milan Blažek
Na internetu jsem bohužel našel jenom recept na sušenky pro koně. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli je melasa, mouka, olej nebo strouhaná mrkev špatná pro srnky.
Předem děkuji za odpověď. Milan Blažek
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
floro*
0x
Čím srnky krmíte?
jediné co jim nebude vadit, tak těsto na sušenky udělat ze směsi,kterou je normálně krmí. A nepéct na vysoké teploty, ale spíš jen usušit např. na 50°C.
Např. Máte-li od chovatele schváleno je krmit jablkem, mrkví, on je přikrmuje třeba ječným šrotem, tak udělat sušenky z tohoto.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]