Nejste přihlášen/a.
Již jsem četl mnoho otázek jak se zbavit pavouků v domech apod.? Ale odpověď jsem nenašel. Proto to zkouším znovu. Mám dílnu a v té se mi zabydlují pavouci. Jak je odpudit, vyhnat z prostoru dílny? Jen odpovědi, ne diskuzi. Děkuji.
Zlikvidovat je zlikvidovat a odpudit je odpudit.
Dobrý den, není žádná možnost, jak se jich trvale zbavit - provázejí člověka už od pravěku. Můžete je likvidovat, ale nezabráníte jim, aby se opět v domě neusadili. Zkuste se s tím smířit. Zdravím!
Já mám malé skákavky na balkoně a záměrně si je udržuji, abych neměla v kytkách smutnice. Když dávám kafe, tak s nimi i pokecám. Před polednem většinou odpočívají na vyhřáté zdi. Sítě nedělají, což je sympatické.
Kdybych doma chytla velkého pavouka, odnesu ho ve sklenici někam daleko, kde si může lovit. Jednou jsem takhle chytila jednoho pořádného do kelímku ve wellness. Některé baby ječely, jen ho zahlídly, jak ho odnáším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.