Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
prosím Vás nemáte nějakou zkušenost s alergii na ryby a kuře u psa? Snažím se vybrat granule bez jakékoliv příměsi
těchto ingrediencí ,ale nedaří se. V každých je procento něčeho z tohoto...Do teď jsme jeli na calibru jehněčí,ale už ji nechce žrát...staford 18 měsíců.
Děkuji
Pokud pes není alergický na cokoliv, nemá cenu se tomu vyhýbat. Moje psina 12 let žrala kuřecí a kukuřici v Royalkách. Až najednou začala vyrábět "kravince". Nebyl problém vybírat něco jiného. Nakoupila jsem po troškách a zkoušela, co vůbec bude žrát. Nakonec jsme skončili u Ontaria s rybou a konzervy jehněčí s ráží. Dělá pěkné hovínko. Až začne být problém, změním to. Ve čtvrtek jsme byly čistit zuby v narkoze a před tím na rentgenu. Vet si pochvaloval, v jakém je dobrém stavu. Nevypadá jako 15 let stará pes. Orgány a k páteři se vracel několikrát, jak je skvělá. Jsem ráda. A celý život byla na drůbežím a kukuřici.
Vím že je jich hromada,ale když si pak čtu složení ,vždy tam nějakou příměs kuřete či ryb najdu.
Fena má 23 kg,a je aktivní pes. Objednávám většinou 14 kg kolem 1200 a má to na 6 týdnů.
Calibru žere od štěněte, chovatel jí to dával, tak jsem neměnila.
A ano má potvrzenou alergii od veta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.