Nejste přihlášen/a.
Dobry den, nase kocka stale mnouka na dvere? cim by to mohlo byt?
Náš kocour se zase ,,vozí,, na klice od dveří.Když jsou dveře otevřené,tak vyskočí na kliku a setrvačností jede až k futrům.Pak si je tlapkou pootevře aby mohl z druhé strany a hurá jedem na klice zpátky . Zkuste je nechat otevřené co bude dělat.Pokud to teda nejsou dveře od bytu.U nás to dělá u dveří do koupelny-u ložnice máme klínek.Tam mu to nejde.
Kočky nemají rády zavřené dveře. Proto u nich mňoukají a když je otevřete, často od nich odejdou. Vy si pak říkáte:"Je ta kočka blbá nebo co vlastně chce?". Ta kočka chce jen ty dveře mít otevřené, nic jiného.
@zajda888: Nemusí chtít ani ven ani dovnitř. Viz co píšu výše.
Já musím mít také otevřené všechny dveře.Kočky když nejsem doma,musí mít přístup do celého bytu.Když přijdu,otevírám jim i balkon,když je zina,dostanou zateplené pelíšky a spí mezi bylinkami a pozorují ptáčky, protože hned vedle na parapetu mám domeček-krmítko pro ptáky a natím zavěšené kokosy plněné pro strakapoudy.Bydlím u lesa ,mám stále plno ptáčků a na střeše se nám někde zahnízdili holubi,takže je pozorují z balkonu a jsou spokojené.Někdy kočky ,hlavně kocour sedí u nějakých dveří skříně a já mu je musím otevřít,protože pořád mňouká,dokud mu je neotevřu.On tam vleze a hledá místo na spaní.Většinou mi hledají místo na spaní a před tím hodně mňoukají.Prostě je jako malý dítě.A to mají pelechů po bytě fakt hodně ale někdy si prostě jen zalezou pod deku na křesle a chrápou tam.Kocour musí mít otetvřené i WC,chodí tam spát často na okno,viz obrázek
Také to tak u mě vypadá /vypadalo. Nyní mám jenom 1 kočku, ale celou zimu jsem měla všude na oknech deky s polštářky.
babkazov:Děkuji moc ,orientálci,vždyť to znáte,také máte náhderné kočky,nebo myslím dcera...Ještě jim chci koupit kamaráda orientální havanu ale nevím, nevím,kočkám je 10 let...abych neudělala botu.Ona naše Nelinka i když je o 4 kila lehčí než kocour,ten má 8 kilo,ta si dokáže sjednat pořádek a kocour si nechá všechno líbit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.