Nejste přihlášen/a.
Můj yorkšír-fenka má 16 měsíců a váží jen 1600g,je to normální?Může mít vůbec štěňata?Děkuji za radu,jinak je OK,zdravá,pěkná,čilá,její rodiče byli"normálně"velcí,jak je běžné
Jistě,proč by nemohla?Pokud je malinká a ne vyhublá,je to bez problémů.Rozhodně bych ale vybírala opět malinkého tatínka budoucích štěňátek.Jinak tato váha není nic ojedinělého,jorci běžně váží od 1.3-3.5 kila.Sama ve svém okolí znám případy pod i nad touto hranicí.My zase máme obra vážícího 3.2 v 6 měsících.Tak ať se vám brzy zakulatí...
doplněno 16.06.09 07:53:Ještě bych dodala,že ten náš macek měl rodiče nepřesahující 2.3(matka2.3,otec 1.9 kg).
Ještě máte rok a půl než by měla štěnátka.Myslím,že ještě se dostanete na větší váhu.Záleží čím krmíte a váha se dá vždy dohnat.
Přiznám se,že ze začátku jsem jí dávala jen takové malinké konzervičky/1ks 40kč!/ a pak jsem přešla na granule Purina,jenže naše Julina byla schopná i 3 dny hladovět!Když jsem viděla,že to nemá smysl,že mi takhle nepřibere,začala jsem jí dávat vše,co miluje.
Opět ale chyba,její bobek se nepodobal bobku a stejně ani po 2 měsících ládování se sýry Cotage/což mi bylo doporučili na přibrání/,masem,kůžičkami z kuřete/ty miluje/,mě opět nepřibrala,tak už nevím,čím ji mám krmit,aby vážila víc a ne,že se její hmotnost zastavila
Váha vasi slecinky je pod standartem ktery udava standart jorksira(1,8kg-3,2kg a vyska od 20cm do 24cm),samozrejme se vyskytuji jorksirci a to je ted velmi modni, kteri jsou miniaturizovani,coz pro jejich zdravotni stav neni vubec dobre,jestli bych takove male fenecce nechala stenatka o tom bych hodne premyslela,ikdyz vyberete maleho zenicha stenatka mohou mit geny nejen po rodicich ale i po prarodicich a nemusi byt mala,jak se spousta lidi mylne domniva a muzete ohrozit jeji zivot,cim mensi fenecka tim vetsi riziko umrti pri porodu,takze to hodne zvazte . preji vasemu drobeckovi hodne zdravicka a stesticka a vy at mate z ni jen samou radost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.