Nejste přihlášen/a.
Mám veliký blém. Máme doma asi od 3měsíců francouzského buldočka, ted´ jí budou 3 roky ,je zlatá. Myslím chováním, poslušností atd. Jenomže je synova a ten se bude stěhovat.Manželka je naní fixovaná a tak to určitě obrečí.Na int. jsem každý den ale asi ty šmejdy z množíren přitahuju.Našel jsem 5 inzerátů a když jsem si je proklep tak to byly množírny. Já bych ty šmejdy zavíral.Samozřejmě za 10000kč. seženu ale bohužel nejsem milionář. Stačil by jakýkoliv kontakt, útulek, je to úplně jedno kde ale musí to být štěně DÍK.
Velký problém nyní je, že buldočci se opět po letech dostali do mody, je velká poptávka po "levných" štěňatech a množírny jedou jak o život . Pokud máte možnost koupit štěně za 10 t. z kvalitní chovné stanice, tak neváhejte a berte - já tomu moc nevěřím. Ona totiž pořizovací cena je to nejmenší. Jinak zkuste oslovit chovatelku, od které má fenku syn. Případně i jiné chovatelské stanice, leckdy se narodí štěně takzvaně s vadou (barva, špatný skus, nesestouplé varle) a chovky ho dávají opravdu levně. Možná odkoupit i starší fenku.
Zašla jsem na kus řeči za kamarádkou, chovatelkou frbulky a členkou nějakého klubu frbulek. Nepotěším vás. Ceny v posledních týdnech šly neuvěřitelně nahoru, pod 20 se s vámi budou bavit jen hodně špatné množírny s nemocnými a špatně živenými štěňaty. Kdy necháte majlant za veterináře po celý život pejska. Ještě snad na bazoš.cz nějaký inzerát. Na fejsbuku je skupina buldočků. ale když budete chtít bezpapírového levně, ukamenují vás.
Frbulky jsou v modě a cena se podle toho pohybuje. Bostonek? Ten má hodně podobnou čumajdu. Ten by se vám nelíbil?
Jak jste správně naznačil, štěně by se mohlo najít v útulku.
Zkuste takových pět oslovit. Někdy mají těhotné maminky a štěněta se jim narodí v útulku, zamluvit si nějaké.
Zadejte i třeba i buldok v nouzi, Buldočí naděje, jsou i na facebooku, Frbul.com atd..
Nebylo by řešení se se synem domluvit a o pejska se podělit?
Nějaký týden u syna a něco u Vás, vystřídat dovolené, při nemoci, narození děcka apod.?
Asi je ta naše holka vyjímečná, protože za tři roky pouze očkování. Oni jsou doopravdy vyjímeční. Už jsem měl 5psů ,jezevčíky knírače voříška ale takhle chytrého a poslušného fakt ne.
Dobrý deň.A čo kdyby jste chvíli počkali a pak jej kvalitní zdravé šteňátko nadelili k svátku (narozeniny,vánoce)?Mohli by ste sa dohodnúť s rodinou a přáteli,aby nekupovali věcné dárky,ale místo toho radeji finančne prispěli na kúpu toho pejska.Predsa když každý dá neco,je to hneď lehčí,jak když by to měl financovať pouze jeden člověk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.