Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zbylé stroužky loňského česneku jsme včera v lahvičce zalili olejem. Dnes nahoře plaval v oleji živý podivný tvor. Musel vylézt z česneku. Rozměr asi 3mm. Vyfotil jsem to. Co to může být za pacholka? Obrázek je v příloze.
Pokud to někdo pozná, ať dá zprávu na: s.i.wild@seznam.cz.
Děkuji a zdravím. W.
Obávám se, že hádáte špatně. Osobně bych, podle velikosti cca 3,5mm a velkých tykadel, sázel spíš na brouka Pytlíka.
w.
72mona. Na takové foto se těžko odpovídá a určuje. Mám tam spoustu otazníků. 1 - moc nevěřím, že to má jen 3 mm. 2 - že něco takového žilo v česneku, 3 - v poslední době si z nás dělá jeden "rádce, možná i tazatel" legraci a dělá z lidí blbce. Takže pokud nebudou informace věrohodné, včetně foto, tak se zdržuji rady. Takže někdy příště, mějte se fajn, Jofa. PS. S tím škovrem jste podle mne nejblíž.
No mladý škvor by to při dobré vůli být mohl.
Ale obávám se, že se to tazatel nedozví, protože si bláhově myslí, že mu někdo bude odpovídat na jeho e-mailovou adresu a sem se už asi nepodívá .
Vaše obavy jsou liché. Tazatel si to právě přečetl, hned po zprávě, která mu došla na e-mail. A podle těch tykadel by na mladého škvora, který se vylíhl ve stroužku česneku, nesázel.
Zdravím Magdona!
W.
Tazatel má asi slušnou protekci. Nejen, že zprávy běžně chodí jen registrovaným, ale chodí někdy kolem 3 hodin ráno. On jí ale údajně dostal před 1/2 pátou odpoledne.
Pane Wild. vy musíte mít ale nudný život, že?
Samozřejmě, že je to škvor. Jeho larvární stadium. Má totiž přeměnu nedokonalou. Co to znamená, to už si vygooglete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.