Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč začaly kočky doma čůrat i kadit.?

Od: jarmila* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevím co to, kočky začaly cůrat i kadit do volné postele.

Děkuji Vám za radu. j

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Možná se za něco mstí. Měl jsem kocoura, jinak naprosto pohodového, který mi tohle udělal, když jsem ho omylem zavřel na celý den v ložnici.

hodnocení

1x

Něco se u vás změnilo a ony protestují, dávají najevo, že se jim to nelíbí.

72mona
hodnocení

1x
Tak tak, musíte popřemýšlet, co se změnilo. Věnujete se jim dostatečně? Neseparujete je od sebe, když jste doma? Nemáte nového přítele, psa, nestěhovali jste se? To vše může být stresové. Pokud to dělá jedna kočka, ještě přichází v úvahu zdravotní problémy, ale když to dělají dvě, bude chyba někde ve vašem soužití. M.

hodnocení

0x
Tak to může mít různé příčiny. Občas o tom mluvili v pořadu kočka není pes, Nedalo by se to vyhledat v archivu České televize? Nezměnilo se něco v domácnosti jako třeba přestavěný nábytek nebo podobně? A je to spíš vyměšování nebo značkování?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]