Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jen mě napadlo jak zpříjemnit andulce spánek. Přijde mi že málo spí, když se jdu na ni v noci podívat (trpím nespavostí) vždy je vzhůru. Klec na noc přikrývám.
Děkuji za odpovědi
Jen mě napadlo jak zpříjemnit andulce spánek. Přijde mi že málo spí, když se jdu na ni v noci podívat (trpím nespavostí) vždy je vzhůru. Klec na noc přikrývám.
Děkuji za odpovědi
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
julie*
1x
Ve vsi ucte, ptak je zvire a musi byt i ve spanku obezretny, je to instinkt. Naopak Vas velmi dobre slysi a proto nespi. Vy tu klec odkryvate? To vubec nedelejte. Nechte ptaka ptakem na klidnem miste, kde ho pri nocnim smejdeni nebudete rusit a ptak se zaridi. Jinak bude bazliva. Ale bod mate za to prikryvani... Jinak ptaci maji jine spankove cykly, da se o tom cist na internetu. Nebojim se ale, ze by trpel spankovou deprivaci, oni zkratka spi jinak. Tady jde spis o duveru a strach, abyste jej zbytecne nenervoval.
koronavirus
Neodkrývám klec, jen pod prostěradlo trochu nakouknu.
Přijde mi že je ospalá.
Zatím se ani neproletěla ani nechce z klece.
Přijde mi že je ospalá.
Zatím se ani neproletěla ani nechce z klece.
72mona
Záleží, jestli je ospalá pořád, nebo se to střídá s aktivitou. Každopádně bych to nesváděla na nedostatek nočního spánku. Některé andulky nemají potřebu lézt z klece a lítat. Ten náš zpočátku vyloženě blbnul, ale jak byl starší, tak se mu z klece chtělo minimálně.
Jen taková malá pomůcka. Pokud ptáček spí na jedné noze, je v pohodě. Cítí se dobře. Ale pokud je skrčený a drží se převážně oběma nožkama, necítí se dobře. Pokud chcete pro ptáčka to nejlepší, pročtěte si tyhle stránky: m.vero-bardo-budgie.webno/... M.
Jen taková malá pomůcka. Pokud ptáček spí na jedné noze, je v pohodě. Cítí se dobře. Ale pokud je skrčený a drží se převážně oběma nožkama, necítí se dobře. Pokud chcete pro ptáčka to nejlepší, pročtěte si tyhle stránky: m.vero-bardo-budgie.webno/... M.
anonym2
Ano, s nožičkou ve vzduchu to znám.
Dobrá zpráva, zkusil jsem ho na jednu noc nepřikrýt a vida, vyspal se o moc lépe.
Zřejmě se pojí prostěradla![:) :)]()
![:) :)]()
Dobrá zpráva, zkusil jsem ho na jednu noc nepřikrýt a vida, vyspal se o moc lépe.
Zřejmě se pojí prostěradla
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]