Nejste přihlášen/a.
Naše westička má 9 dní stará štěňátka a včera jsem zjistila, že snad každé z nich má průjem. Z jednoho úplně vystřikl žlutý gejzír! Jinak žerou normálně, přibírají na váze a jsou zticha - nekníkají nebo nenaříkají, tak to snad není nějaká infekční záležitost. Fena žere normálně, je v pohodě, už se skoro nečistí, stará se, vše jak má být. Nemáte někdo zkušenost s podobným problémem? Na vetríně, kam jsem volala mi moc neporadili - sami netuší, nevědí, tak malým štěňatům prý pomoci nelze ...Moc dík za jakoukoli radu!
Ono je to těžké i pro veterináře určit,ale už jsou velké,tak by nebezpečí nemělo hrozit.Co dostala na jídlo.Udělejte rýži a dejte ke granulkám bez vody(voda v misce na pití ano).Pokud to ještě bude zítra trvat dá se dat i černé uhlí,suché rohlíky,piškoty.Dělat prostě ,tak jak dostane člověk průjem.Suché jídlo né tekuté.Náhodou nejsou ted odčervená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.