Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo tento oblouk se štětinami pro svoje kočky? Pokud ano, používají ho? Chtěla bych ho koupit, ale aby mi tady potom neležel nevyužitý. Děkuji, jenom to zkouším, kdyby náhodou. slevovar.cz/....
Mám doma obyčejný kartáč na kočku, ale ještě jsem neviděl, že by se kočka o ten kartáč třeba jenom otřela.
Kočka si vždycky lehne a čeká jestli poskok kočky vezme kartáč do ruky a začne kožich pročesávat.
Takže bych pro začátek koupil štětku na nádobí a pokud by se o tu štětku kočka opravdu otírala, tak teprve potom bych uvažoval o tady tom zlepšováku.
A co vím, tak kočka se raději tře o nějakou hranu a nebo se poškrábe packou.
No já nevím , koček jsem v životě měl řadu (i 6 najednou), ale že by si samy o něco drbaly záda jsem nikdy neviděl. Něco jiného je předmět z hrubého materiálu (sisalem opletený sloupek, starý koberec...) o který si brousí drápky. To používaly velmi často. Tohle považuju za vyhozené peníze. Ale třba se mýlím
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.